RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Arkadaşlar pc donanımından pek anlamam o yüzden sizlere sormak istiyorum.. İntel Celeron(R) CPU 2.40Ghz 256 mb Ram Rodeon 9200 pro 256 mb ekran kartı Anakartı şuan bilmiyorum alırken p4 ve p5 e uyarlı anakart dedi adam.. Sizce nasıldır birde pentium4 kadar iyimidir... Açıkcası makinayı biraz zorlamak istedim Doom3 kurdum açmadı... genede ben bi sorayım nasıldır arkadaşlar :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bi 256 lık ya da 512 lik ram ekle celısabilir o zaman[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 up[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bende evimde celeron d 2,4 kullanıyorum memnunum ama tabi p4 2,4 gibi deil ama işini görür... Ama ben senin yerinde olsam amd arthon 64 2,8 alırdım...115 dolar + kdv olması lazım celeron 2,4 te 75$+kdv Amd tercihimdir...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 p5?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar