MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 arkadaşlar 512k 3gb lık kotalı sözleşmem var ama bilgisayara format atıncaya kadar herşey normaldi. ancak format attım herşeyi yükledim ondan sonra bilgisayar bi süre sonra download hızını max 5kb a indiriyor. yani bunun böyle olduğuna ait belli bi bilgi yok ama toplam indirme hızım o civara düşüyor. bu emuleda da aynı flashgette de aynı oluyor. upload hızım ise gayet iyi hiç bi problem yok. nedendir? emule da portları da açtım ayrıca. ekbilgi: Bu formatı ben bilgisayarın power supply'ı yandıktan sonra attım. Power Supply da sanırım biraz Harddiske dokunmuş çünkü biçimlendirme sonrasında harddiskin %25 lik bi kısmı çalışmaz halde.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 eMule v0.46c İstatistikler [maxilack] Aktarım Oturum GÖN:İND Oranı: 29.39 : 1 Oturum GÖN:İND Oranı (Arkadaş GÖN hariç): 29.39 : 1 Birikmiş GÖN:İND Oranı: 62.11 : 1 Gönderilenler İndirilenler Oturum Birikmiş İndirilmiş Veri: 3.39 MB Kullanıcılar Port Tamamlanan İndirme: 0 İndirme Oturumu: 588 Başarılı İndirme Oturumu: 68 (11.6%) Başarısız İndirme Oturumu: 520 (88.4%) Her Oturumda Ortalama İndirilen: 50.99 KB Ortalama İndirme Süresi: 3:20 Dakika Sıkıştırma Sayesinde Kazanılan: 570.49 KB (16.5%) Bozulmadan Dolayı Kaybedilen: 0 Bayt (0.0%) I.C.H Sayesinde Kaydedilen Parça: 0 Toplam Biriken (Paket): 4.40 MB (73.82 K) Bağlantı Zaman İstatistikleri İstatistikleri son sıfırlama: Bilinmiyor Son Sıfırlamadan Bu Yana Geçen Süre: Bilinmiyor Oturum Birikmiş Planlanmış Ortalamalar Kullanıcılar Bilinen İstemciler: 688 Yazılım Ağ Port Düşük ID: 104 (15.1%) Güvenli Kimlik (TAMAM : Başarısız ): 589 (98.3%) : 10 (1.7%) Şüpheli: 0 (0.0%) Yasaklı: 3 Süzülen: 0 Sunucular Çalışan Sunucu: 195 Başarısız Sunucu: 22 Silinmiş Sunucu: 1 Toplam: 217 Toplam Kullanıcı: 14.49 M Toplam Dosya: 1.40 G Kayıtlar Azami Çalışan Sunucu: 201 Azami Çevrimiçi Kullanıcı: 14.49 M Azami Mevcut Dosya: 1.41 G evet arkadaşlar sorarım neden bu bold la gözüken kısım bu kadar kötü durumda?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee [Bu mesaj MrLevie tarafından 20 Kasım 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar