Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW başlamak istiyorum

maxrep

Öne çıkan mesajlar

Maalesef.

Download edemezsin, ama CD key alırsan hemen her MMORPGdeki gibi birinden ödünç alıp yükleyebilirsin oyunu, ben beklememek için öyle yaptım mesela.

CD Keyi Blizzard'dan alamıyorsun, boxda kalmamış pek memlekette, o yüzden ya yurtdışından burada konuşulan sendit gibi bir siteden alacak veya birilerine aldırtacaksın, ya da sıkılıp bırakan birinden CD Key satın alacaksın.

Ikinci yol daha çabuk, Pazar Alanında epeyce WoW CD Key satışı var, bir göz atarsan işine yarayacak birşeyler çıkar büyük ihtimalle.
Sosyal ağlarda paylaş

senditte de kalmamıstı ben 1 hafta önce söyledim ordan kalmadı dedeiler stocklarda var gözüküodu ama yoqmus

gitti gidiyordan aldım bende orayada bak istersen[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım senin olaya yaklaşımın baştan yanlış. World of Warcraft ücretli bir oyundur. 90 milyona oyunun orjinalini alırsın, cd-key'de içinden çıkar. Yani Ultima gibi kolpa türk serverlarında oynanabilecek bir oyun değil bu.Oyunu, dolayısıyla cd-keyi, dolayısıyla accountu alırken 90-100 ytl'ye kıyacaksın. Account alma olayı cd-key i aldıktan sonra wowun sitesine girip halledilecek. Bir cd-key ile bir account açtırırsın, sonra o cd-keyle işin biter.

Bu bilgilerden bazılarını bilebilirsin, ben yinede söyliyim.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...