maxrep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Karar verememiştim Guild Wars a başlayacaktım.. ama şimdi bir arkadaşla konuştum.. o fikrimi değiştirdi... WOW a başlamak istiyorum.. bana downlad edip cd -key alabileceğim bir yer söylermisiniz?[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Maalesef. Download edemezsin, ama CD key alırsan hemen her MMORPGdeki gibi birinden ödünç alıp yükleyebilirsin oyunu, ben beklememek için öyle yaptım mesela. CD Keyi Blizzard'dan alamıyorsun, boxda kalmamış pek memlekette, o yüzden ya yurtdışından burada konuşulan sendit gibi bir siteden alacak veya birilerine aldırtacaksın, ya da sıkılıp bırakan birinden CD Key satın alacaksın. Ikinci yol daha çabuk, Pazar Alanında epeyce WoW CD Key satışı var, bir göz atarsan işine yarayacak birşeyler çıkar büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 senditte de kalmamıstı ben 1 hafta önce söyledim ordan kalmadı dedeiler stocklarda var gözüküodu ama yoqmus gitti gidiyordan aldım bende orayada bak istersen[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bir arkadaşımdan yükledim wow u. o tamamdır. fakat cd key lazım şimdi. gitti gidiyordan veya başkasının accountu nasıl alacam. ben kocaeli de otuyuryoum. ödeme nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Arkadaşım senin olaya yaklaşımın baştan yanlış. World of Warcraft ücretli bir oyundur. 90 milyona oyunun orjinalini alırsın, cd-key'de içinden çıkar. Yani Ultima gibi kolpa türk serverlarında oynanabilecek bir oyun değil bu.Oyunu, dolayısıyla cd-keyi, dolayısıyla accountu alırken 90-100 ytl'ye kıyacaksın. Account alma olayı cd-key i aldıktan sonra wowun sitesine girip halledilecek. Bir cd-key ile bir account açtırırsın, sonra o cd-keyle işin biter. Bu bilgilerden bazılarını bilebilirsin, ben yinede söyliyim.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 gecen gün cafede bi arkadasımı free serverde oynarken gördüm hunter acmıs kasıyor tam ok atıcak 2 saniye bekliyor fizzle diyor oku atamıyor ekrandaki fizzle yazısını çözemedim pehh eski free serverlerden birinde bi raptor kesince birkaç milyon xp gelirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yuh artık[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 istanbulda bir arakadaşımvar onunla başlayacaz o da swg yi biraktı. ariyoruz harıl harıl.. ben en azından dosyaları kopyaladım fakat iste. hemen başlayalım dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bende freeshardlardan birine girmiştim eskiden... bir guard keserdik 10 lvl up olurduk..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar