Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ve Davion birkez daha topic'in açılış nedenini müthiş bir dikkatle buldu... Tebrikler Davion... Anlamayan arkadaşlar için açıklama yapayım (Örneğin Davion), konuyu açan arkadaşın demeye çalıştığı şey "Ota boka ayar vermeye çalışılıyor, nedeni nedir?"... Bence haklı, nedeni de bana göre, son zamanlarda -ki bundan kastım 1 seneye kadar uzanan bir dönem- siteye gelen birçok salak herife göz yumulması... Ha yeri gelince ben de ayar veriyo muyum, veriyorum ama gözden kaçırılmaması gereken nokta ; Yeri gelince...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 birinin mesajında kurallara uygunsuz (leet olabilir, o uygun değil mesela) bir şey görürsen, şikayet edebilirsin gayet rahat, butonu bile var. kırpıverirler. kurallara uygunsuz olunca direk siliyorlar. hatta açık söyleyeyim az mesajın silinmedi şikayet butonuyla (kendim ettim ordan biliyorum, eminim benden başka edenler de olmuştur) resme falana alınıyorsan da (ki olayı bilmiyorum, sanırım mesaj kaygılı bir resim konmasından bahsediliyor) o benim buraya geldiğimden beri gördüğüm birşey, arada sırada saçma bir konu başlığı ise geyik bir resim konur hep bu forumda. kurallara aykırıysa yine, şikayet butonu duruyor aha orda. @vanille: ben de çok merak ettim valla niye acep?[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Sizin ayarınız bozulmuş bi ayar verelim ikinizede. O RLY!!![signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla [Bu mesaj Davion tarafından 19 Kasım 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Davion normalde az sonra söyleyeceklerimi söylemem, çünkü 2 küsür senedir bu sitenin üyesiyim ve böyle bir cümlenin yörünge dışına yollanma nedeni olabileceğini biliyorum. Ama gel gör ki, yörünge dışına da yollanacak olsam, sana karşı -yani daha önce ban yiyip geri dönen bir kişiye karşı- içimden milyonlarca kez kurduğum bu cümleyi bir kez olsun siteye de yazma gereksinimi kuruyorum; Thou shalt be fucked in the ass... (And by Afro-Americans by the way)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bence "kolay gelsin" demen yeterdi :) hayır typo yapan zilyon tane üye var, ondan diyorum. hani hepsine ayar vermek lazım falan :P[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 İnternet kültürünün bir parçası bu. Televizyon Makinasının ilk bölümünde de işlenmişti, gerek ek$isözlük, gerek paticik, her olaya yüklenip aşırı eleştirmeye bayılıyor insanlar. Sebep bile göstermeden gereksiz yorumlar yapıldığı çok oluyor. Bir iki üç dört tamam da harbiden sıkıyor bir yerden sonra.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 valla kendi adıma laf sokma kaygısı dolu mesajını çok gördüğüm bir şahsın bu şekil bir konu başlığı açması ziyadesiyle komiğime gitti. örnek falan koyardım da, dediğim metodu (şikayet etme) aynen uyguladığımdan örneğim de yok :) silindi hepsi tabi heh.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 O RLY ? =P[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: babayigit, 19 Kasım 2005 23:52 tarihinde demiş ki: O RLY ? =P Bak birader, şu senin yaptığın olayı yapanlar, kimsenin gözüne şirin görünmüyolar. Şahsen içimden hepsine birden topluca bir küfür etmek geçiyo. Kısacası hoş karşılanmıyo, yapmayın şunu. Türkçe anlamıyosan da; Those who have nothing good to say, shall stay quite...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar