balbal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 çok uzulme be g3nk,bilirim sevgilinin ne olduğunu,onunde daha çok yıllar var,unutursun baba yaa kanka yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 saol ama ben bu şekilde olsun istemiyorum! ben geçmişi istiyorum geri! ama bu olmiycak bişi![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bence sende bu takıntı olmuş pisıkolojık yanı ***kendını baska seylerde yogunlastır.Kendıne yeni bır hobı bul...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 mesela[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 konuşma , düşünme , bakma[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Devam et..[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 oldu olacak nefeste alma..[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Pingu, 14 Kasım 2005 16:32 tarihinde demiş ki: konuşma , düşünme , bakma onla ilgili demek istedik..[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 söylemesi kolay sevgili patiler! aah aahh[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yaşamayan nasıl bilsin alttarafı aşk desin allah kimseye vermesin aşk acısı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 2 yıl 365 * 2 den = 730 gün eder. 1 gün 24 saat 24 saatin 8 saati uyuyosun 365 * 24 = 8670 saat 365 * 8 = 2920 8670 - 2920 = 5750 5750 / 24 = 239 gün. 239 / 30 = 7.9ay 7.9 * 2 = 15 desek 15 ay sevmişsin toplam. Bişey olmaz. kthxbye[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 14 Kasım 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 birader anlıom seni aynısı başıma geldi.. boşver diğerlerini.. cidden seviosan şansını bi daha dene.. ama nereye kadar diceksin şimdi... sonuna kadar lan[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya konuşuyoruz aslında ama adı yok ben hep hasretli,özlemli aahh kokusunu çok özledim yaa! gözlerine bakmayı! salak mıyım neyim ben ya! :-([signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: jacabo, 16 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: birader anlıom seni aynısı başıma geldi.. boşver diğerlerini.. cidden seviosan şansını bi daha dene.. ama nereye kadar diceksin şimdi... sonuna kadar lan bunu ben yazmadım dana ev arkadaşım yazmış lol[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 tmm da yani benim nasıl anlamamı bekliyosun dana![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 sana bişey mi dedim be[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ah be ah ututabiliosan aşk diil demişsiniz.. unutmaktan kastım bnm bu değil.. dedim ya aşık oldum diye onun yeri ap ayrı ya bunu hakkten yaşayanlar demicem bnm yaşadıım yoldan yaşayanlar anlayabilir.. ne kadar başkasını seversem seveyim ne kadar başkasına aşık olursam olayım onun yeri herkesten ama herkesten ayrı ya.. bu böyle sözle anlatılailcek bişey değil.. belki diorum ya başkasınada aşık olabiliri ama kopamam ki ondan.. hatta başkasına olduum aşksa bunnki üsttün ilahi bişey olur. ha buna aşıksamda ilerde taki gençlik coşkusu durulana kadar başka kimseyi sevemem demektir.. ya anlatmk boş anlayan zaten anlıyodur bni.. demişsinizki bırak vazgeçme şansını dene (lol dana bi ev arkadaşıda olsa) yok olmaz arkadaşım.. aşk biyere kadar mantık iptal olmuştu bende ve artık onu tekrar kazanmalıyım.. özenç arkadaş bahsetmiş. mantık olmadan bi kızda varya o kız direk kayıp olur yanii..(misal bnm 2 ay önceki halim)[signature][hline]en şi seyd itz okey ay gat lost on dı vey but aym a süpırgörl süpırgörlz dont kıray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sana geçmiş olsun demekten başka bi şey diyemiyorum.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 anlıyorum seni... 2.5 yıl olucak yakında onu seveli ve bizaman sonra insan kendini yetersiz hissediyor mesela ben artık onun beni sevmesine yetemediğimi,güzel olmadığımı düşünüyorum beni napsın ki, ona onun gibi mükemmeller varken?[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 @diablo:+4 falan.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Başımız saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: malik, 17 Kasım 2005 16:36 tarihinde demiş ki: @diablo:+4 falan. +4 de benden ama işte ..[signature][hline]en şi seyd itz okey ay gat lost on dı vey but aym a süpırgörl süpırgörlz dont kıray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yeteeeeeeerrrrrrrrr yaaaaaaaaa! ne zaman bitecek bu acı ya! bugün attığı mailde arkadaş kalmak istiyo! ben aşık olduğum biriyle nasıl arkadaş olurum yaa! ben onu istiyorum sadece bu! beni anlamıyo belki ama kaybedince anlıycak![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben de yaşadım aynısını arkadaş kalma olayını sırf istemedikleri sevmedikleri için diyolar bence , ben dedim senin hakkında böyle düşünüyorum , seninle arkadaş kalırsam gömmem çok zor olacak bu hisleri dedim hayatımdan sildim bu arada 15 yaşındayım ve her iki taraf ta aşk konusunda daha az anlayışlı oluyor bu yaşlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya burası ne güzel aşk acısı topic i olmaya başladı ya süper[signature][hline]en şi seyd itz okey ay gat lost on dı vey but aym a süpırgörl süpırgörlz dont kıray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar