Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2yıl sevdim be

N-c

Öne çıkan mesajlar

2 yıl
365 * 2 den = 730 gün eder.
1 gün 24 saat
24 saatin 8 saati uyuyosun
365 * 24 = 8670 saat
365 * 8 = 2920
8670 - 2920 = 5750
5750 / 24 = 239 gün.
239 / 30 = 7.9ay
7.9 * 2 = 15 desek
15 ay sevmişsin toplam.

Bişey olmaz.

kthxbye[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."

[Bu mesaj Eternal tarafından 14 Kasım 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 16 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
birader anlıom seni aynısı başıma geldi.. boşver diğerlerini.. cidden seviosan şansını bi daha dene.. ama nereye kadar diceksin şimdi... sonuna kadar lan

bunu ben yazmadım dana ev arkadaşım yazmış
lol[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

ah be ah ututabiliosan aşk diil demişsiniz.. unutmaktan kastım bnm bu değil..
dedim ya aşık oldum diye onun yeri ap ayrı ya bunu hakkten yaşayanlar demicem bnm yaşadıım yoldan yaşayanlar anlayabilir.. ne kadar başkasını seversem seveyim ne kadar başkasına aşık olursam olayım onun yeri herkesten ama herkesten ayrı ya.. bu böyle sözle anlatılailcek bişey değil.. belki diorum ya başkasınada aşık olabiliri ama kopamam ki ondan.. hatta başkasına olduum aşksa bunnki üsttün ilahi bişey olur. ha buna aşıksamda ilerde taki gençlik coşkusu durulana kadar başka kimseyi sevemem demektir.. ya anlatmk boş anlayan zaten anlıyodur bni.. demişsinizki bırak vazgeçme şansını dene (lol dana bi ev arkadaşıda olsa) yok olmaz arkadaşım.. aşk biyere kadar mantık iptal olmuştu bende ve artık onu tekrar kazanmalıyım.. özenç arkadaş bahsetmiş. mantık olmadan bi kızda varya o kız direk kayıp olur yanii..(misal bnm 2 ay önceki halim)[signature][hline]en şi seyd itz okey ay gat lost on dı vey but aym a süpırgörl süpırgörlz dont kıray
Sosyal ağlarda paylaş

anlıyorum seni...
2.5 yıl olucak yakında onu seveli
ve bizaman sonra insan kendini yetersiz hissediyor
mesela ben artık onun beni sevmesine yetemediğimi,güzel olmadığımı düşünüyorum
beni napsın ki, ona onun gibi mükemmeller varken?[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

yeteeeeeeerrrrrrrrr yaaaaaaaaa! ne zaman bitecek bu acı ya! bugün attığı mailde arkadaş kalmak istiyo! ben aşık olduğum biriyle nasıl arkadaş olurum yaa! ben onu istiyorum sadece bu! beni anlamıyo belki ama kaybedince anlıycak![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yaşadım aynısını arkadaş kalma olayını sırf istemedikleri sevmedikleri için diyolar bence , ben dedim senin hakkında böyle düşünüyorum , seninle arkadaş kalırsam gömmem çok zor olacak bu hisleri dedim hayatımdan sildim bu arada 15 yaşındayım ve her iki taraf ta aşk konusunda daha az anlayışlı oluyor bu yaşlarda...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...