N-c Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 [signature][hline]en şi seyd itz okey ay gat lost on dı vey but aym a süpırgörl süpırgörlz dont kıray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 no comment bide senin resmini isteriz o_O[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bi raddeden sonra beyne elektroşok lazım geliyo bence hani unutuyorsunuz ya son bikaç ayınızı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu arada merak etme nefret bile ediyo olsa senden böyle hissettiğini bilirse sana bir şans verir. Erkekler kızlar gibi değil daha duygusal varlıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet kesinlikle[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 edik: yanlis anlamisim sanirim [signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 13 Kasım 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya yok şans mans istemiorum artık ya uf sinir etti![signature][hline]en şi seyd itz okey ay gat lost on dı vey but aym a süpırgörl süpırgörlz dont kıray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Horrible, 01 Ağustos 2005 16:07 tarihinde demiş ki: said: HymnOfSnuk, 30 Temmuz 2005 18:41 tarihinde demiş ki: harbiden seven kız olayına ben de şaşırmadım diyemeyeceğim. :/ nie kızların sevme duygusu yok mu?O kdr hödük müyüz biz :) Ya ne diim ama cam kenarında uyumak fln abartı geldi bana...gecenin bi vakti cidden korkmadın mı be?Ben kendim için bile yapmazdım öyle bişeyi...(çok benciliiiim çoooook) ben de hayatta yapamazdım belli etmem okadar ölsemde askından,o gelsin beklisin.bıraz çelsen kendını gelir belki sen cok ustune duşmuşsun bukadar yuz wermıceksın erkeklere bak ne gusel kızları sewmez sanıomus mıllet hahh :D[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! I lie inside myself for hours and watchmy purple sky fly over me... zorda kaldığım tüm zamanlarda yalnızlığım sensinn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 resimlere baktımda.onun senin kapında yatması daha mantıklı olurmus :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bence ; Bir süre boyunca hic sesini cikarma , hic umrunda degilmis gibi davran ... Ne cagri at ne birsey.. Bak bakalim o seni arayip soracak mi... Eger hic sesini cikarmiyorsa anlarsin artik sana deger verip vermedigini , ne hissettigini ... Yoksa böyle devam edersen hem sen kendini gurursuz , onun pesinden kosan zavalli platonik bir varlik gibi hissedeceksin hem de onun tutumu sana karsi degismeyecek. Birazcik kendini kas , onun gözünün önünden cekil ve olacaklari izle... Ulasilmaz oldugun zaman , hala seviyorsa degerini anlayacaktir.. edit:ayrildiniz mi yoksa siz coktan ? =/ pff bugün ne dalginim ben ya.. [signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 13 Kasım 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 platonik olma değmez ona yazık sana manga demiş ii demiş[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! I lie inside myself for hours and watchmy purple sky fly over me... zorda kaldığım tüm zamanlarda yalnızlığım sensinn... [Bu mesaj Famy tarafından 13 Kasım 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 [signature][hline]WoW EU - MagtheridonPenthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain TrainEmilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 puhaha bizim yazlıın ordani çekilmiş bi resim şimdi şu an sattık yazlıı tesadüfe bk[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 oha yanliz cocuk senin kapinda yatmaliymis bencede birak gitsin ya ne hali warsa gorsun[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yok artık düzelmemiştir heralde.. sanmıyorum pek fazla cunku acılen banada lazım o[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 severken bizemi sordun ? diyesim geldi euehu[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ii sevmisin... merak etme sonunda birakiosun sevmeyi..uzaklas ondan yter.. baskasina asik olmak veya oldugunu zannetmek kurtulma yolu deil bunu bil.. eninde sonunda sevmiosun..birakiosun.. hatta o cektigin acilarin intikamini baskalarindan bile aliosun... cok sacma bisey adil olmayan bisey ama yapiolar bunu.. sen sakin yapmayasin [signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- cok kirildin biliyorum hata benim deildi.. yannis annasildimm.. beni sende unutt herkesin yaptigi gibi.. sende sevmeyi unuuut herseyi oldugu gibii.. [Bu mesaj oZeNc tarafından 13 Kasım 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj oZeNc tarafından 13 Kasım 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya ben bu konuyu açalı baya bi zaman geçti ve şu anda ondan uzaklaşmaya başladım çnkü aslında okdar komik gelmeye başladıki yaptıkları.. yani braz kendimi çektim pervane oldu ya dedim ben snn için ölürken nerdeydin.. bi tiksindim bi iğrendim ama bundan ama halada seviorum neyse oda geçer dimi?..[signature][hline]en şi seyd itz okey ay gat lost on dı vey but aym a süpırgörl süpırgörlz dont kıray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 gecer gecer :)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: no_comment, 13 Kasım 2005 15:37 tarihinde demiş ki: ya ben bu konuyu açalı baya bi zaman geçti ve şu anda ondan uzaklaşmaya başladım çnkü aslında okdar komik gelmeye başladıki yaptıkları.. yani braz kendimi çektim pervane oldu ya dedim ben snn için ölürken nerdeydin.. bi tiksindim bi iğrendim ama bundan ama halada seviorum neyse oda geçer dimi?.. gecer gecer...;)[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- cok kirildin biliyorum hata benim deildi.. yannis annasildimm.. beni sende unutt herkesin yaptigi gibi.. sende sevmeyi unuuut herseyi oldugu gibii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 saolasın=)[signature][hline]en şi seyd itz okey ay gat lost on dı vey but aym a süpırgörl süpırgörlz dont kıray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben platoniğim herşeye karşı acaib bi platoniklik var. ve bu zevk veriyo bana[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 @no comment: imza supermis yanliz :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum [Bu mesaj Anelor tarafından 13 Kasım 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 katiliorum imza super.. ama inglzce olarak yazsaydin daa gusel olurdu sanirsam:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- cok kirildin biliyorum hata benim deildi.. yannis annasildimm.. beni sende unutt herkesin yaptigi gibi.. sende sevmeyi unuuut herseyi oldugu gibii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Daha iyisini bulamamıssındır henüz.sonra unutman 10-30 sn arası sürer.buda kızlara özel bi yetenektir.[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar