Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Lan abysde abys kasıyom millet pm atıyo aga mirage kaçasatarsın aga clavege kaça pm kapasam normalden akın ediyolar para kasamıyom insanlar durmadan geliyo üzerimde ne dex ne de dex bınus veren set var millet saldırıyo 8 kişi buflu geldiler bizim bufcu 480 basıyor 1000can 32 şişe harcadım!Şişe bitti 12 cankala sonuncu insan öldü bende yaratık kesim dedim yumrukla ex kaybettik:D[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer sana minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 gogogogo[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 off offf bela yaa virüs virüs[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 devam et Sarsie den_kano seni cz de paty e alıcakmısh. NYchris le bekliyo adamlar seni :D ;)[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hahaha murtaza nychris forazzi birde sarsieyi aynı partyde düşünemiyorum :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 nedemek ?[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer sana minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 cevap versene ne var yani 4 kişi 1 arada olunca?[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer sana minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: JoNyBLaCk, 19 Kasım 2005 21:16 tarihinde demiş ki: hahaha murtaza nychris forazzi birde sarsieyi aynı partyde düşünemiyorum :D Allah aşkına söle ne olmuş ya!bu kişiler bir araya gelirse ne olur![signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer sana minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ne olucak NovaTown yerine Spiketown yaparsınız... :D[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 onlar 1 araya gelince süper olur sen katılırsan pok olur[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Gothic, 19 Kasım 2005 21:26 tarihinde demiş ki: onlar 1 araya gelince süper olur sen katılırsan pok olur lolllll[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 alışmışım sipike town a czde yıkıyordum 5 kişi olsalar 5 idi kaçıyordu[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer sana minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Gothic, 19 Kasım 2005 21:26 tarihinde demiş ki: onlar 1 araya gelince süper olur sen katılırsan pok olur ben de öle düşünüyorum...[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ [Bu mesaj Theridone tarafından 19 Kasım 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Sarsie, 19 Kasım 2005 21:27 tarihinde demiş ki: alışmışım sipike town a czde yıkıyordum 5 kişi olsalar 5 idi kaçıyordu senin antivirüs ün varmı yada off düğmen nerende[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 nese cevabını ben vermeyem ;) anladın sen anladın :D[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 dayan sabır gerek yolum uzun .....[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 tanrım bize acı sebep: Sarsie Sonuç: Vahim :D:D[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
Necro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Sarsie feyk değil dimi?[signature][hline]
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bence feyk eski Sarsie'nin tadını alamıyorum artık.. Ama belki de odur.[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ben gerçek sarsieyim eski çarım hack yemeseydi o tadı hala alıcaktın lv 33 len nasıl bir tat alabilirsin ki?[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer sana minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!
Öne çıkan mesajlar