Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Friday, September 9 2005 Preloading of Day of Defeat: Source will begin next week. It will be released and ready to play on September 26th. Once we get closer to that date, we'll set an exact time for when we'll "throw the switch." Preloading the game allows people to have the entire game on their hard drive in encrypted form so that, if already purchased or pre-ordered, it will be playable at the moment it is released. Dedicated server administrators will also have some time to get their servers up and running before the 26th.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 dod u hiç oynamadım seviceimi sanmıorum.kasıntı gelio.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ben de internette fazla oynamamıştım DoD ama bir keresinde modun ilk çıktığı zamanlarda, arkadaşlarla (14-15 kişi falan) adeks'te oynamıştık bağıra çağıra. Oyunlardan öyle bir zevk aldığımı hatırlamıyorum :). DoD: Source bence çok kaliteli olacak ama sadece Silver ve Gold Steam paketlerine sahip olanların oynayabilecek olması çok kötü. Ah keşke kutu HL2 almayıp Steam'den Silver alsaydım diye çok kafama vuruyorum bu sıralar.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Buradaki habere göre silver ya da gold pakedi olmayanlar 19.95$ verip edinebileceklermiş oyunu.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Pekiben sadece 19.95 verip sadece source motorunun bir kısmını ve DOD:S'yi mi alıyorum yoksa bende zaten hl2 olması gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Sadece DOD:Source'a sahip oluyorsun 19.95$'a. http://storefront.steampowered.com/v2/index.php?area=game&AppId=300&l=english&s=0&i=&a=92,219[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hayir.ben şunu anlamadım=hl2 almam gerekli mi? bide kredi kartından başka yolu varmi kredi karti yok yani varda(ailemin) kullanamam nakit var bende. [Bu mesaj SadGamer tarafından 19 Kasım 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 HL2'ye gerek yok. Kredi kartı olmadan olmaz sanırım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 arkadaşların kartından ödemeden sonra kredi kartı şifresini silse fln onun gibi bişi olmaz mı ona nakit versem?? [Bu mesaj SadGamer tarafından 19 Kasım 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar