NewUser Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Son günlerde bana bişeyler oluyor kendimi çok tuhaf hissediyorum sanki birine aşığım ama kime olduğunu bilmiorum aşık olup olmadığımıda anlayamıyorum :'( kendimi çok kötü hissediyorum paticik okumaktan başka hiçbişey beni rahatlatmıo uyumay bile istemiorm napıcam ben yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fisher Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aşk şarkıları falan dinlemek isyiyomusun böyle içine tarifsiz bişey oluyo dimi bende aşığım çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewUser Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aynen hep şarkı dinlemek istiorm haccettepe bitirdi beni aşığım galiba üff yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=95894 Bunun gibi bişeyse yalnız değilsin. Ama geçti o günler daha kötüleri geldi şu an.[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fisher Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 benim durumu bi bilsen ciddiysen konusuruz ben aslında dünyayı umursamayan matrak biriyim ama suan ne espri yapmak ne yemek yemek istyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 demekki öle diilsin[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yanlız değilsin! bende uyuyamıyorum,ders çalışamıyorum,ağlayamıyorum,hiç bişey zevk vermiyo artık! En iyi olduğum işte bile başarısız olmaya başladım![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewUser Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aynen öle bi durumdayım anladım ki sende öle bi duruma düşmüşsün çok kötüyüm şu anda inanılmaz tarifsiz bi duygu içindeyim aşık oldum ama kime ... :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewUser Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 içimden hiçbirşey yapmak gelmior şarkı dinlemekten başka konuşmak uyumak yemek yemek bile istemiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben kime olduğumu biliyorum ama çaresiz! ama biliyo musun bi zaman sonra sanki davranışlarım alışkanlık gibi geliyo! eskisi kadar özlemiyorum onu! fakat bu davranışlarımın bi anlamı da yok![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fisher Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 suan gözyaslarım klavyemin üzerine damlıyor ama değermi bilmiyorum bu arada yaş ortalamız nedir acaba acıklaya bilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bende ama hatta suan konusuyoruz ama konuscak bişi yok yaaa uzulme new gecer ins sonra konusuruz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 19[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewUser Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mert le ben 16 yaşındayız adamım üzülme o kız içn değmez siz yine kime aşık olduğunuzu biliosunuz ben onu bile bilniorm yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 lan ben aydan 17 yazdım ama tarih 16 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 değer değer![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 haklısın be viper herseye degerrrrrrrr dimi herseye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewUser Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 galiba yatmaktan başka bişey hepinize iyi geceler yarın görüşürüz umarım hepimiz daha iyi oluruzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fisher Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 şimdi uyumak istiyorum onunla sadece rüyalarda dürüstce bi ilişki yaşıyoruz herkese iiii geceler insallah kavuşun sevdinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 iyi geceler sen daha gençsin üzülme! yaşamadığın şeyler var![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ii geceler istanbul her nerede yasatıyor we yasatılıyorsa ins. duzgun olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Aşık olma zamanın gelmiştir.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bence çiftleşme dönemi[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ayni seyi bende yasiyorum yaa kime oldugunu bilmeden asik olmak gibi bisey bu... yok yok en güzelini o linkteki topic anlatmis kimseye asigim...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] [Bu mesaj duende tarafından 19 Kasım 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar