nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 fizikten odew aldim ama proje hakkinda hicbi fikrim yok.. bi kitabi acip internete bakip copy paste yapmak istemiorm bnim icin onemli olan bisi yaratmak.. biseyin modelini yapabilirim falan ama yok katapult fln istemiorm cunku hersene insanlar bunlari yapio.. fizik odevi alan bi ark daha var o da ayni skintida aslinda guzl bi projemis olursa beraber yapicaz. yaptigim seyin insanlari sasirtmasini fln istiorm tabii yapabilirsem.. bna akil verirseniz sevinirim neler yapabilirm nasl bi konu??[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Manyetik itişli fan yapabilirsin. Güzel bi şey olur kanımca. Nası yapılır bilmem tabi.[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 fan ilginc bi fikir.. ama alternatifler yok mu lutfen p.tesiye lazim :([signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 basit birşey olabilir ama manyetk alan vs açıklması için gusel birşey daha komplike bir şey istersen bakabilirim http://fly.hiwaay.net/~palmer/motor.html[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 amcam a danistim bugn.. daha once de fikrini sormustum ama kendim yapmami istemisti, gecen sne de math odewimi kendim yapmistim ztn.. (amcam koc universitesinde mat. hocasidir).. herneyse cok ilginc fikirlerle geldi ama anlamadim desem yeridir.. mesela 3 atista tam hedefini tutturan mancinik (?) gibi fikirleri var amcamin.. isin ozunu anlar ve kasarsam yapabilirm fakat ne biliyim lise daha bu sonucta.. bi de mantik kapilarini kullanarak otoparktaki bos yerleri gosteren bir sistem fikri var.. sizce bunlar nasl yani yabilebilcek seyler mi :)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar