Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

donem odevi

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

fizikten odew aldim ama proje hakkinda hicbi fikrim yok.. bi kitabi acip internete bakip copy paste yapmak istemiorm bnim icin onemli olan bisi yaratmak.. biseyin modelini yapabilirim falan ama yok katapult fln istemiorm cunku hersene insanlar bunlari yapio.. fizik odevi alan bi ark daha var o da ayni skintida aslinda guzl bi projemis olursa beraber yapicaz. yaptigim seyin insanlari sasirtmasini fln istiorm tabii yapabilirsem.. bna akil verirseniz sevinirim neler yapabilirm nasl bi konu??[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

Manyetik itişli fan yapabilirsin. Güzel bi şey olur kanımca.
Nası yapılır bilmem tabi.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Sosyal ağlarda paylaş

amcam a danistim bugn.. daha once de fikrini sormustum ama kendim yapmami istemisti, gecen sne de math odewimi kendim yapmistim ztn.. (amcam koc universitesinde mat. hocasidir).. herneyse cok ilginc fikirlerle geldi ama anlamadim desem yeridir.. mesela 3 atista tam hedefini tutturan mancinik (?) gibi fikirleri var amcamin.. isin ozunu anlar ve kasarsam yapabilirm fakat ne biliyim lise daha bu sonucta.. bi de mantik kapilarini kullanarak otoparktaki bos yerleri gosteren bir sistem fikri var.. sizce bunlar nasl yani yabilebilcek seyler mi :)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...