Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Söz Hakki Ulemaninmis!

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Ya bundan 10 sene önce olsaydı bu olay darbe kapıdaydı.. Ama şimdi darbe insan hakları ihlali die kabul edildiğinden (ki öyle ama bazen ihlaller gerekli oluyor) Asker ses çıkaramıyor (şimdilik). Erdoğan hıyarı da ona güveniyor.. Şimdi Asker darbe yaparsa tüm halkın tepkisini alacak, AB üyeliğimizi kabul etmiyecek (sanki garanti de).. Ama bu hıyar böyle devam ederse darbe olmadan da indirilecek ordan gibi.. (inşallah) Bu arada oyunuzu bana verin 200YTL =P =))
Sosyal ağlarda paylaş

din bilginleri, din adamlari.

Ciddi olarak bu sözlere karsi dava acilmasi lazim da, göz göre göre rektörlerin harcandigi bir ülkede, hangi cumhuriyet savcisi göze alir tabi bunu o merak konusu[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordOfBlood, 16 Kasım 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
O zaman duyarlı(!) bir türk vatandaşı olarak sen dilekçe vererek dava et penth..
Niyazi olmaya gerek yok durup dururken, bizim zamanimiz da gelir.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi vatandaşın Anayasa Mahkemesine gittiği görülmüştür ki?? Milletvekillerine gelince zaten meclisin yarısından çoğu AKP dier partilere gelince: Anavatan Partisinin açıklaması: "Parti kapanmasına karşı olduğumuz için şikayetçi olmayacağız"

Bu zihniyetle nereye??

[Bu mesaj Thwleash tarafından 16 Kasım 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eğer bi başbakan, mahkemenin söz hakkı yoktur, mahkemeyi tanımam diyorsa, ya başbakanda iş yoktur, ya o ülkede adalet kalmamıştır yada ülke kalmamıştır. Mesaj yerine ulaşmış olmasını diliyorum ve umarım gereğini halkımız bi sonraki seçimlerde yapar diyorum[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 16 Kasım 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
Ben mutluyum ya, Recep Tayyip Erdoğan'ın rengi belli oldu bu seçimlerde geçen seçimlerdeki gibi herkes oy vermez öyle, insanlar illaha hatırlayacaktır bu açıklamaları, bu davranışları.

evet turk halki hatirlamasiyla unludur... bir dakka... ehm... sey...[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b]
Sosyal ağlarda paylaş

yannız basbakan mukemmel ya

bagımsız yargıya guvenmıyorum o yuzden dokunulmazlıkalrı kaldırmıyorum dıyor

van-rektor meselesınde ıse halka bagımsız yargıya sonuna kadar guvenın dıyor

sonra turban meselesıne gelıncede ayrgının soz hakkı yoktur dıyor

bence bu herıf bızımle resmen alay edıyor gerısını bılmem su 3 cumleyı aynı adam soyluyorsa o adama guvenılırmı daha bılmıyorum[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

biraz sinirlenmisim de tc bilmem nesi hakkında konusmusum da mesaj da haliyle silinmis mis .

ona olan sinirimi ve nefretimi mesajlarımı ne kadar silersen sil değiştiremezsin.ne hale geldik,bu devletin laik bir evlet oldugundan bahsetmek onun ve yandaslarının sayesinde imkansız artık. mesajlarımı silecğine gözlerini biraz aç da ne hale geldiğimizi gör. onu kınıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi dinledim başbakanlıktan açıklama yapılmış, aihm nin din alimi olan "bilir kişiye danışmadığını", bu yüzden kararın eksik olacağına işaret ediyormuş.
rte danışmanlarına danışmadan konuşmasın diyorum kaç defadır, çok kaptırıyor. ölçüp biçmeden konuşuyor sinir ediyor.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 16 Kasım 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
+
adam vıdeolarından bırınde laıklık kafırlıktır laık olunmaz ama tabık ızamanı gelınceye kadar ben laık ım dıyıcez ve yolumuza o skeıdle devam edıcez ama sanmasınalrkı laık olucaz

demiş
bu adam ben laık ım degiştim derse inanan a salak derım ben

bi dakika yaa bunu gercekten demiş mi ?? haberim yoktu benim !( ki eminim demiştir) yuh diyorum bize baska dicek bir sey yok o_O[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy
ik hou van je pascal :) jeej
Sosyal ağlarda paylaş

söylemeye çalıştığı o inancın getirisi olan bir şeydir => dolayısıyla siyasi sembol saymak hatalı olur. siyasi sembol değilse de yasaklanması hatalıdır.
bir nokta var ama yanlış olan, herkes aynı şeye bile olsa aynı şekilde inanmak zorunda değil, insanların inançları belli bir kalıba sokulamaz. genelin yaptığını bireyde geçerli olmayabilir. kısacası inanç bireyseldir. genele uymak da yine bireyin kendi bileceği iştir.
[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 17 Kasım 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

türban meselesi enteresan ya bu kadar büyük bir kitle varken türbanlı nereye kadar yasaklarla devam edecek

fakat bir yandan kontrol altına alınmazsa çok suistimal edilebilir

bence çözümsüz kalacak bir konu.. belki de çözümsüz kalmalı[signature][hline]proud member of the thievery corporation
Sosyal ağlarda paylaş

ya aptal herifler ab li olmak için didinirken olayın mantığını kavrayamamışlar ya da daşak geçiyolar.
sen A kişisi olarak dininin simgesi olan türbanla üni. ye girersen, ben de B kişisi olarak turuncu bikaç parça bez ile girerim budistsem, C kişisi de kedi keser.
benim dinim de 2 metrelik boru taşımamı gerektiriyor belki öyle girerim o zaman.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ruby, 17 Kasım 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
biraz sinirlenmisim de tc bilmem nesi hakkında konusmusum da mesaj da haliyle silinmis mis .

ona olan sinirimi ve nefretimi mesajlarımı ne kadar silersen sil değiştiremezsin.ne hale geldik,bu devletin laik bir evlet oldugundan bahsetmek onun ve yandaslarının sayesinde imkansız artık. mesajlarımı silecğine gözlerini biraz aç da ne hale geldiğimizi gör. onu kınıyorum.
Yok ruby yanlis yorumlamissin. Nefr de yorumlarindan bildigim kadariyla RTE'nin görüslerine karsi birisi.
Orada seni engellemek de istememis, sadece yorumlarin kisiyi degil de, basbakanlik kurumunu hedef aldigi icin editlemis tahminimce -yazini edit öncesi okumadim-.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Ibadetinde cinsel iliski olan bir sürü din var.
Fakat üniversite yurtlarinda cinsel iliski yasak (en azindan kural olarak)

Kisaca, ayni sey.
Kisaca, ahlak ve görgü kurallari gibi manevi kurallar harici, yasal yaptirimi olan kurallara dini karistirirsan, isin icinden cikamazsin.

Inancini belli etmek yasak olsa ne güzel olur ya[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...