Anelor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 basliktan bisi anlayan?[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ulema nedir bilen anlar baslıgı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 shshshah süpermiş bu bide TAYYİPLER ALEMİ vardı o favorim[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
malik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Antimodes52, 16 Kasım 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Ben mutluyum ya, Recep Tayyip Erdoğan'ın rengi belli oldu bu seçimlerde geçen seçimlerdeki gibi herkes oy vermez öyle, insanlar illaha hatırlayacaktır bu açıklamaları, bu davranışları. seçim zamanı bu mesajını tekrar gösterecem sana:) abartanlar ve büyütenler malesef seçimlerde de azınlık kalıo..ezmek babından değil asla,aynı yüzdesine yakın bir yüzdeyle seçilecek çünkü.. sadece çevrene göre bakma türkiyede,beinm dedğim dediktir höh die de bakma..sözüm sana değil bu gibi düşünenleredir,haliyle genele oluo.by[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim..
helena Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lol viktor zamanında "erbakan hoca"ya başörtüsü sorununa bir çare bulması için başvuran tipleri anımsadım biran[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 16 Kasım 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Yönetimden mutluda olsak olumsuz eleştiride yapsak Bence sölerimizi gebersin bilmemne gitsin hedede hödödö olmamalı yada ülkeyi iyi yönetiyoooo yaşa tayipp şakşakşak demek yerine eleştirilerimizi yorumlarımızla sunmalıyız olumlu yada olumsuz yazılanlar biraz daha ciddi olursa daha keyifli tartışma olur gibi geliyo.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
malik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 @whiskey:+1 çünkü baydı artık o tipler,diğerleri de(yönetimi sevenler dedğin kitle vs.)karşılık atmak istemio..çok kişi vardır heralde böle benim gibi.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim..
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Herkes istediğini söylüyor zaten. Fildişi kulelerden nutuklar çekmek kolay vatan elden gidiyor diye... Zaten seçimlerde belli oldu/olacak halkın kimi seçtiği-sevdiği.... İt ürür, kervan yürür...[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 su var bıde sahsı favorılerımden konuyada ıyı gıdıyor[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Whiskey, 16 Kasım 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Bende bu seçimlerde Tayyip beyin oy potansiyelinin artacağını düşünüyorum.Ancak lale devri en fazla bu seçimdede devam edicek ve bitecek çünkü benim ve ilgili kişilerin bugün görebildiği atmosferi herkes görmeye başlıcak ve onada güle güle dicez tedirgin olmayın arkadaşlar bu memleket neler atlattı bu adamıda atlatıcaktır.;) Ilave olarak daha önceki bi yorumumu C/P yapıyorum : En azından yaşına hörmek ediyor ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan diyorum.Sayın başbakan ile ilgili videoları hatırlamayan yoktur.(camiler kışlamız vs vs vs..)+ buna ek olarak elde edilen pek çok korkunç video (örn : başbakan sarıklı birinin paçasında oturmuş.).Bunlar çok eski değil tam bilmiyorum ama başbakanımız en az 35 yaşın üzerinde bu konuşmaları yaparken.35 yaşında kişiliği oturmuş bu karakterde bi insan 10 yıl sonra bu ülkeye başbakan oluyo ve ben değiştim diyor.Ben inanmıyorum 10 yıl önce irticai tavırda olan birinin deiştiğine inanmıyorum.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 + adam vıdeolarından bırınde laıklık kafırlıktır laık olunmaz ama tabık ızamanı gelınceye kadar ben laık ım dıyıcez ve yolumuza o skeıdle devam edıcez ama sanmasınalrkı laık olucaz demiş bu adam ben laık ım degiştim derse inanan a salak derım ben[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Genel konusuyorum bazı adam tipleri var ülkesi için poposunu kıpırdatmaktan aciz, apuk sapuk özentilikler yapan...vb. ve adamlar sadece şikayet ediyorlar. Yaw güzel kardesim git ülkene faydalı işler yap, beğenmiyorsan o adama oy verme ya da olmadı kendi partini kur. Not: Tekrar belirteyim sözüm meclisten dışarı burdaki kimseyi kastetmedim, şu anki başbakan ve yönetime olan birşey de değil bu, hep vardı.
malik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 @viktor:yüzde bilmem kaçımız salak ozman türkiyede.o da gsl.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim..
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 İt Ürür, Bu kervan yürür....[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
Thwleash Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 biraz sinirlendim, paticik forumlarında TC Başbakanı hakkında yazı yazdığımı unuttum sanırım, mesaj da haliyle silindi. [Bu mesaj Nefr tarafından 16 Kasım 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bakalım yarın öbürgün nasıl kıvıracak merakla bekliyoruz ailecek :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Kalmasını istemezsen oyunu vermezsin, ama kalacağı kesin gibi.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
Thwleash Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ya haklısın da şimdik benim 1 oyum nereye yetecek? =)
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ulema ne ya?!!?!?[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum
malik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 :)bağımsız atsanda olmuo mu?[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim..
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 şimdi şöyle ki, bugün türban meselesi kabul edilse üni. de vs., yarın imam hatip mezunları üni. lere girsin olacak vs. bi üni.lerde kadrolaşamıyolar yeterince ondan bu kadar dert. korkuyolar tabi çağdaş türklerin olduğu kurumlardan ayar alma korkusu hehe. kıl koparma peşindeler. ben derim ki bu adam kendi kuyusunu kendi kazıyor. bu kadar dert haline getirmesi kamuoyunun gözü önünde artık çok göze batıyor giderek.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Abi bana ver bende Parti kuracam. Oy veren herkese 100 ytl peşin.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
riglous Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 onu senden once dusunduler. izmir'in 24%'unden oy aldi cem uzan o sekilde :)[signature][hline]Tulahr
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Abi ama o sadece yarım ekmek döner ve 100 kontür verdi toplam 15YTL=%24 oy, 100YTL0%90 civarı... ,Höst Len Türkiyenin Yeni diktatörü geliyor savrulun....[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
Öne çıkan mesajlar