Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Söz Hakki Ulemaninmis!

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

müslüman olmak değil bu YOBAZ olmak..müslüman dediğin allahtan başkasının karşısında diz çökmez önce müslümanlık ne onu öğren sonra konuş[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleda, 18 Kasım 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
ben başbakan oyleydi demiyorum kucagında oturup, diz çöktügü şeyhin ne mal oldugunu herkez bilio diorum...

İyi söyle o zaman o insan kimdi neytdi?
Biliyorsan söyle bilmeden sallamak kolay şuydu buydu diye.[signature][hline]Filozof pati,
Devrik Diktatör
Psikiyatrist pati,
İşte ben buyum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bizsiziarariz, 18 Kasım 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
müslüman olmak değil bu YOBAZ olmak..müslüman dediğin allahtan başkasının karşısında diz çökmez önce müslümanlık ne onu öğren sonra konuş

Diz çökmek saygı ifadesidir adtayyib o insana secde etmemiş sen hiç büyüğünün dizinin dibinde oturmadın mı?
Diz çökmek ile secde etmeyi karıştırma
Müslümanlıkta ise kimin bilgili olduğunu görüyoruz.[signature][hline]Filozof pati,
Devrik Diktatör
Psikiyatrist pati,
İşte ben buyum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleda, 18 Kasım 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
şeyhlerin kucagında oturmanın ve yobazlıgın kur'an da yer almadıgını düşünürsek kalan sonucu ya kendin cıkarıcan ayda sen at gozlugunle olaya bakmaya devam et biz tutmayalım...

Kucağında değil yanında diz çökerek oturuyor ve saygı ifadesi olara öyle oturuyor..
At gözlüğü ile bakan ben miyim?
Hiç zannetmiyorum...[signature][hline]Filozof pati,
Devrik Diktatör
Psikiyatrist pati,
İşte ben buyum...
Sosyal ağlarda paylaş

komık olan ben ılerde laıkım dıyıcem ama sanmayınkı laık olucam dıye bır adamı turk devrımıyle bızı bınlerce yıl yonetenelrı yurtlkarından kovmaktan baska ne kazandık dıyen bır adamın savunması

bozacının şahidi şıracı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 18 Kasım 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
komık olan ben ılerde laıkım dıyıcem ama sanmayınkı laık olucam dıye bır adamı turk devrımıyle bızı bınlerce yıl yonetenelrı yurtlkarından kovmaktan baska ne kazandık dıyen bır adamın savunması

bozacının şahidi şıracı

Viktor sen uzun zamandır yoktun istersen mantıklı bir şekilde konuş ondan sonra bozacı şıracı olayına gir.[signature][hline]Filozof pati,
Devrik Diktatör
Psikiyatrist pati,
İşte ben buyum...
Sosyal ağlarda paylaş

lordofblood, biz başörtüsüne bişey demioruz, kur'an da yer alsın almasın, inanıosundu ii niyetten giyiyosundur ona lafımız yok ne ala. ama bunu bölücülük veya milleti kışkırtmak için ideolojik anlamda, veya kışkırtıcı dini anlamda giyemessin. sokakta evidne sana karışan yok. ama lrod ister ii ister kötü niyet. kamusal alanda heleki okulda. dinsel içerigi olan nesneler yasak. bölücü ve ideolojik anlam içerenler hakkındaysa konuşmaya gerke yok. onun otesinde bu 1 deil 2 deil geçmişinede bakınca tayyip erdoganın sakat oldugunu dinci oldugunu ve büyük ihtimallede yobaz oldugunu bilioruz. bu tartışmaya devam etmeyecegim çünkü kısır bir döngü halini aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Burda birbirinizle hiç uğruna tartışmayın, bu ülkede bazı salak kesim var ki bir sataniste cok guzel saygı gosterirken (ki tamam gösterilmesi gerekir), namaz kılan adama yobaz damgası vuruyor. Ama baska cahil bir kesim var ki namaz kılmayana kafir diyor. Siz ikisindende olmayın herkese saygı göstermeyi ögrenin. Tartısılmasın artık burada, bir yere varacagı yok, hepimiz Türk'üz işte var mı daha ötesi :)[signature][hline]Dennis
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

bunada laf edin de göreyim artık bunu anlamamamk için MAL olmak lazım buyrunuz...

http://img297.imageshack.us/img297/2150/rte6zj.jpg

KOLTUKTAKİ TALİBAN
DİZ ÇÖKEN BAŞBAKAN

YER: İstanbul Fatih'in Çarşamba semtinde bir ev
KOLTUKTA OTURAN ADAM: Pentagon ve Birleşmiş Milletler'in Usame Bin Ladin'in yardımcısı olarak tüm dünyada aradığı şeriatçı terörist Gülbeddin Hikmetyar...
ETEĞİNİN DİBİNDE SAYGIYLA DİZ ÇÖKEN ADAM: Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan...[signature][hline]Ex Malruthion...
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 18 Kasım 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
ben diyom ankara...

Ya tamam bırak ya ne derseniz diyin yazmıyorum mesaj falan, siz sadece başbakanı eleştirmeye devam edin, konu orda başka yerlere gitti, yobaz kelimeleri havada uçuştu bende dusundugumu yazdım, alakasızdı biraz ama yinede yazma gereği duydum. Ama unutmayın bu ülkede isteyen boynunda haçlada giriyor üniversiteye, neyse herkesin düşüncesi kendine, boş boş tartışasacak vaktim yok, iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

* Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok. (12.5.1994 Hürriyet)
* Yeşil (kaldırım rengi) medeniyettir. (25.6.1994)
* Bütün okullar İmam Hatip yapılacak. (17.9.1994 Cumhuriyet)
* Milli Piyango zulümdür. (29.9.1994 Hürriyet)
* 10 Kasım’da yaygara kopartıldı. (14.11.1994 Hürriyet)
* Elhamdülillah şeriatçıyız. (21.11.1994 Milliyet)
* Yılbaşına karşıyım. (19.12.1994 Sabah)
* Ben İstanbul’un imamıyım. (8.1.1995 Hürriyet)
* İmamlar da nikah kıysın. (9.5.1995 Milliyet)
* Sarık operasyonu çok komik. (15.5.1995 Sabah)
* Cumhurbaşkanı’nın İmam Hatipli olacağı günler yakındır. (5.2.1996 Akit)
* İçki yasaklansın. (1.5.1996 Hürriyet)
* Ben tekkeye değil dergaha gittim. (22.1.1997 Gözcü)[signature][hline]Ex Malruthion...
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

@bizsiziararız
yorma abi kendini herkes biliyo neyin ne olduğunu
sonuçta bu topiği yazı yazanlar genelde gündemle ve geçmişle ilgili insanlar hepsi biliyo sayın başbakanımızın geçmişini
işine gelmiyo çoğu kişinin bunu kabul etmek.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

sizlerin bahsettigi universitede kamuda turban takmak egitimde esitlik filan degil yalnız;herkes icin gecerli olan kurallar var.bu kurallar bu milleti ve devleti bir butun halinde tutmak ve korunmak icin konulmus cunku bu milleti bole sacma bi seyin ne kadar kolay bolebilidigini goruyoruz.demokrasi sınırsız ozgurluk degil bir yonetim bicimidir ben istedigim yerde istedigimi yaparım diyemezsiniz.pantolon ornegi verilmis ben nasıl ki universiteye giderken pantolon giymek zorundaysam(kıcımı acıp gidemiyorsam,bu toplumda olmaz amerikada belki yaparsınız bilemicem)sende turbanını cıkarmak zorundasın.burdada herkes esit kimseye bi ayrıcalık yok .bu kurallarda sizin ozgurlugunuzu kısıtlamak yada size gıcıklık olsun die yapılmadı belli baslı nedenlerle bu toplumu boldugune ki su topicte bile nasıl boldugunu gorduk ve temsil ettigi seyler yuzunden yasaklandı.rejime karsı bi sembol olarak goruldugu icin yasaklandı ve gorulduku insanalrın vatan sevgisinin bile onune gecmis devleti dusman saymaya kadar varıyor.

sunu anlamalasınız ki bu toplumun belli baslı kuralları,bu devletin kanunları var.ozgurluk ozgurluk diyerekten bu toplumu bolmeye heleki bole bir durumda bolmeye kimsenin hakkı yok.yabancı devletlirin oyuncagı olmaya dogru gidiyoruz.once milletimiz kalkınır bi yerlere gelir kendi basına ayakta duracak hale gelir o zaman bole sacma sapan seyleri tartısırız bunlar lukstur.bu sekilde insanların nasıl uyutuldugun goremiyorsanız diyecek biseyim yok.

[Bu mesaj karareis tarafından 18 Kasım 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...