Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Söz Hakki Ulemaninmis!

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

yahu hastamısın forgiver, yasak doğrudur mu dedim?
yasağı mı savundum?
benim mantığım mı o?
olanı biteni anlattım.

benim mantığımı soruyorsan isteyen istediği yere çıplak girsin bana ne ?? umrum olmaz, isteyen istediği yerde sevişsin yine umrum olmaz.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordOfBlood, 18 Kasım 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
Sana göre tabiki çıkartılabilir sonuçta sen kız değilsin ve başörtüsü ile ilgili bir yükümlülüğün yok.
yükümlülüğün sadece ama sadece ve sadece seni ilgilendirir, devleti hukuğu kuralları yönetmelikleri ilgilendirmez.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordOfBlood, 18 Kasım 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
Başörtüsü takanlar için başörtüsü de pantalon gibi bir nevi.
Dini inançları olarak takıyorlar.
Sana göre tabiki çıkartılabilir sonuçta sen kız değilsin ve başörtüsü ile ilgili bir yükümlülüğün yok.

ben dini inançtan bahsetmiyorum dikkat edersen
tıbbi olarak yada fiziki olarak düşün
bu havada pantolonsuz gezersen tabiri caizse bi yrlerin donar[signature][hline]FASTRELOAD
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]

[Bu mesaj fastreload tarafından 18 Kasım 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kur'an da başörtüsü tkaın yazmıyor... Oranızı buranızı millete işfa etmeyin denior özet olarak... Cahilligimizden bunu kılın gözükürse cehennede yanarsın a çevirmişiz sornada senin gibiler kalkmış (forgiver) gelip bunu pantolonla bir tutuyor... ne diyim Allah akıl fikir verisn. Onuda geçtim dünyada pantolon hiçbirşeyi simgilemez ancak kamusal alanda hele hele Ünivesie gibi yüksek egitimin verildigi bir yerde gerek siyasi, gerek yobaz vs modern ideolojosi, gerke hurafa hatta onu geçtim gerçek bir din in giyinmesinin farz sayıldıgı bir şey sayalım, YASALARA GORE TURBAN;BASORTUSU HANGISINE GIRERSE GIRSIN Y-A-S-A-K-T-I-R. sokakta kılık kıyafet özgürlügün cercevesince basortunu takar, türbanını takamassın. Kamusal alanda türban n erolursa olsun gerke ideolojik, s,yasi veya dini giyemessin laik bir ülkede olmaz... eger cok giymeye meraklıysan gider milletin peçesinin altından sokaga bokunu yaptıgı arabistana, ırak a gidersin, orada istedigin eyre istediginle girer hatta sokakta dahi cıkartamassın .
Sosyal ağlarda paylaş

Toplumu türban değil, türban giyen insanları dışlayan zihniyet böler. Bırakın kardesim türbanlısı, türbanısızı , türkü, kürtü , çerkezi , lazı hepimiz aynı milletin insanıyız hepimizin bayrağı bir ne gerek var böyle seylere ya. Milletin amacı zaten Türkü birbirine düsürmek...[signature][hline]Dennis
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

takanlar mı?
başörtüsü takanlar değil
ama türban takanlar öyle
ama herkes kendi hür iradesi ile takmıyor türbanı
aile baskısı yada kendini boşlukta hisseden gençlerin bazı saçma(!) vaadlerle konuşmalarla türban takması sağlanıyor. tarikat yani....

ayrıca kur'anda da: başörtülerini yakalarının üzerine örtsünler deniliyor. burdan ben türbanla ilişki kuramadım[signature][hline]FASTRELOAD
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne demek ya yobaz?
Halkın seçtiği bir insana yobaz deme hakkını sana kim veriyor,
madem beğenmiyorsun git o insan gibi çalış başa sen geç.
Üstelik politikadakilerin diğerlerinde sanki koltuk sevdası yok mu yani, koltuğa geçmek için girmediler miki?
[signature][hline]Filozof pati,
Devrik Diktatör
Psikiyatrist pati,
İşte ben buyum...

[Bu mesaj LordOfBlood tarafından 18 Kasım 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...