LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Laik Devletimizde Eğitim Hakkı denilen bir yasada ise herkese eğitim hakkı verilmesi gerektiğini yazar. Yani Bir HAKTIR.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kimsenin eğitim hakkı elinden alınmıyor, herkesin okul kayıtları yerli yerinde. türban takanlar okula gelince şapkalarını takıp hayatlarına devam ediyor bizim okulda.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sizin okul neresi bilmiyorum ama çoğunluk üniversitelerde yasak. Hem başörtüsü ile devam etmek istiyorlarsa ne denilebilir ki?[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 şu anda türbanla okula girmek istese büyük ihtimalle güvenlik durdurur. içeri alınmaz. başörtüsünü çıkarırsa veya yerine şapka falan takarsa içeriye alınır.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sorunda o zaten istiyen giyebilmeli. Artık kafaların dışı ile uğraşmayı bırakıp içine bakmalıyız.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 o zman birileride kotla girmeyi yasaklar güvenlik durdurur, kotunu çıkartıp girer uni ye oldu di mi? senin mantığın aynen buna benziyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 başörtü olmadan gezilir ama pantolonsuz gezilmez ben mantık göremiyorum forgiver[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Başörtüsü takanlar için başörtüsü de pantalon gibi bir nevi. Dini inançları olarak takıyorlar. Sana göre tabiki çıkartılabilir sonuçta sen kız değilsin ve başörtüsü ile ilgili bir yükümlülüğün yok.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yahu hastamısın forgiver, yasak doğrudur mu dedim? yasağı mı savundum? benim mantığım mı o? olanı biteni anlattım. benim mantığımı soruyorsan isteyen istediği yere çıplak girsin bana ne ?? umrum olmaz, isteyen istediği yerde sevişsin yine umrum olmaz.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: LordOfBlood, 18 Kasım 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Sana göre tabiki çıkartılabilir sonuçta sen kız değilsin ve başörtüsü ile ilgili bir yükümlülüğün yok. yükümlülüğün sadece ama sadece ve sadece seni ilgilendirir, devleti hukuğu kuralları yönetmelikleri ilgilendirmez.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: LordOfBlood, 18 Kasım 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Sorunda o zaten istiyen giyebilmeli. Artık kafaların dışı ile uğraşmayı bırakıp içine bakmalıyız. [signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: LordOfBlood, 18 Kasım 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Başörtüsü takanlar için başörtüsü de pantalon gibi bir nevi. Dini inançları olarak takıyorlar. Sana göre tabiki çıkartılabilir sonuçta sen kız değilsin ve başörtüsü ile ilgili bir yükümlülüğün yok. ben dini inançtan bahsetmiyorum dikkat edersen tıbbi olarak yada fiziki olarak düşün bu havada pantolonsuz gezersen tabiri caizse bi yrlerin donar[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 18 Kasım 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Devlet hukuğu başörtüsünü mü yasaklıyor ki ünilerde?[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya şimdi sen türbanın toplumu bölmediğini mi söylüyorsun? türbanı savunarak bunu yapıyorsun[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Kusura bakma ama yasaktan önce bölünme yoktu. Şu anda ise yasağın kalkması için %70lik bir istek var, eğer bu bölünme ise evet.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 demekki bişeyler olduki bu yasak konuldu bölünme artmasın diye şuanda takanlar müslüman takmayanlar kafir dimi sizin gözünüzde[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Kur'an da başörtüsü tkaın yazmıyor... Oranızı buranızı millete işfa etmeyin denior özet olarak... Cahilligimizden bunu kılın gözükürse cehennede yanarsın a çevirmişiz sornada senin gibiler kalkmış (forgiver) gelip bunu pantolonla bir tutuyor... ne diyim Allah akıl fikir verisn. Onuda geçtim dünyada pantolon hiçbirşeyi simgilemez ancak kamusal alanda hele hele Ünivesie gibi yüksek egitimin verildigi bir yerde gerek siyasi, gerek yobaz vs modern ideolojosi, gerke hurafa hatta onu geçtim gerçek bir din in giyinmesinin farz sayıldıgı bir şey sayalım, YASALARA GORE TURBAN;BASORTUSU HANGISINE GIRERSE GIRSIN Y-A-S-A-K-T-I-R. sokakta kılık kıyafet özgürlügün cercevesince basortunu takar, türbanını takamassın. Kamusal alanda türban n erolursa olsun gerke ideolojik, s,yasi veya dini giyemessin laik bir ülkede olmaz... eger cok giymeye meraklıysan gider milletin peçesinin altından sokaga bokunu yaptıgı arabistana, ırak a gidersin, orada istedigin eyre istediginle girer hatta sokakta dahi cıkartamassın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Hayır değil pekii takanlar şeriatçımı sizin gözünüzde? zaten kimse cevaplayamıor neden konuldu bu yasak diye...[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Toplumu türban değil, türban giyen insanları dışlayan zihniyet böler. Bırakın kardesim türbanlısı, türbanısızı , türkü, kürtü , çerkezi , lazı hepimiz aynı milletin insanıyız hepimizin bayrağı bir ne gerek var böyle seylere ya. Milletin amacı zaten Türkü birbirine düsürmek...[signature][hline]Dennis Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Hangi yasa peki Türkiyeli olduğundsan utanan kişi?[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 takanlar mı? başörtüsü takanlar değil ama türban takanlar öyle ama herkes kendi hür iradesi ile takmıyor türbanı aile baskısı yada kendini boşlukta hisseden gençlerin bazı saçma(!) vaadlerle konuşmalarla türban takması sağlanıyor. tarikat yani.... ayrıca kur'anda da: başörtülerini yakalarının üzerine örtsünler deniliyor. burdan ben türbanla ilişki kuramadım[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 LordofBlood benim çünkü şey var Başörtüsü takan var, Bide başörtüsü takan var... bi arkadaşın dedigi gibi bunu anlayamayan kişiler tarafından yönetilen bi millet oldugumuzdan evet ben "Türk olmaktan degil ama Türkiye'li olmaktan utanıyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Türkiyeli olmak Türk olmaktır! Utanman gerekn bir şey varsa o da başındaki koltuk sevdalısı yobazlardır.[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 3-5 insan kendi isteğiyle takmıyor diye geri kalanları cezalandıramazsınız ki. Birde başörtüsü türban ne farkeder ki? İkisede aynı sonuçta, amaç başı örtmek.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ne demek ya yobaz? Halkın seçtiği bir insana yobaz deme hakkını sana kim veriyor, madem beğenmiyorsun git o insan gibi çalış başa sen geç. Üstelik politikadakilerin diğerlerinde sanki koltuk sevdası yok mu yani, koltuğa geçmek için girmediler miki? [signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 18 Kasım 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar