SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Aslında tanıdığım herkese söyledim ama birde buraya yazmak istiyorum. Son aylarda izlediğim en iyi animeydi kendisi. Gankutsuou ve Monte kristo kontu. Bilindik karakter başından geçen olayları (Edmond Dantes) , bilinmedik bir zamanda ve çok farklı olaylarla anlatan versiyonu. Zaten orjinal versiyonunu okumuş veya filmini izlemişseniz gerçekten "klasik" lafını hakeden bir anime olduğunu anlarsınız. Hikayemiz 1900 lerde değilde 3200 lerde geçmekte. Yani insanlar uzaya açılmış. Uzay 4 bölgeye ayrılmış ve ikiye bölünmüştür(krallık ve cumhuriyet) sonuçta bu ikisi arasında bir savaş var. Ama savaş animenin umrunda değil, önemli olan tek şey "intikam"... Konuyu daha fazla anlatmak istemiyorum kitabı okumamış veya filmini izlememiş ark. ilk başta onları bitirdikten sonra el atsınlar, öyle zevki çıkacaktır.Ha derseniz ki bu animeyi izlemem için gerekli şark nedir ? 1. Edmond Dantes derim... 2. si seslendiren abimiz derim (count of monte cristoyu Alucard'ı seslendiren abimiz seslendirmekte ve bu işide dehşet biçimde yapmakta) 3. İlginç renklendirme tekniği (ilk başlarda yadırgayabilirsiniz) 4. Müzikler.... ha bitirirken şunu yazmak isterim."intikam eğer soğuk servis edilirse güzel bir yemektir..." "E-D-M-O-N-D call out my name..." İyi seyirler[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong...[Bu mesaj SenariouS tarafından 12 Kasım 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Anime-Kraze tavsiye ederim seriyi indireceklere; Torrent; 00 - 08 09 - 16 17 - 24[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 benımde cekılıcekelr lıstemde kendısı bı ara senden alırım Senarius[signature][hline]31 CD 4 DVD lık apartmanımın en buyuk goruntu kalitesi en dusuk arşivi için mail atmayın ben sizi ararım bi ara "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Viktor, 13 Kasım 2005 00:59 tarihinde demiş ki: benımde cekılıcekelr lıstemde kendısı bı ara senden alırım Senarius vururum lo seni....[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hehehehehe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 1-Viktor İmzana Hasta Kaldım... 2-Senarius verdi Bana Da İzlemeye Fırsatım Olmuo...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 up kesinlikle çok iyi. görmeyen kalmasın =) art nouveau ve rococo akımlarının etkisi çok yoğun bi şekilde görülüyo animede. japon sanatının, Art nouveaunun gelişmesi üzerindeki etkisi düşünülünce hafifçe gülümsüyorum ben. özellikle bu işlerle ilgilenenler için tam bir görsel ziyafet . okulda hocalara falan göstermeyi düşünüyorum bu animeyi =) [signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. [Bu mesaj Grudge tarafından 19 Kasım 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 gözüm bozulacak abi izlerken bunlar nasıl renkler, kıyafetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 O tip animeleri izlerken kesinlikle karanlık bi ortamda bulunmamak lazim adamın gözü bozulur (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar