Zian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kardeşlerim klanın agır topları :D yavas yavas ayrıldı aramızdan ee herseyin 1 sonu wardır önemli olan sonun güzel olması ... neyse hepinize selam olsun ... ama daha deil bu arada cuma günkü savas herkes davetli .. Luferson u denicez kadroyu toparlsak :D hade bakalım ...[signature][hline]Lütfen Görmiyeyim seni biyerLerde karsıma cıkma;konusmayalım bakısmayalım NE OLURSUN!!! :( daha fazla tükenmeye takatim yok !
snowsphinx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ok hoca ayıpsın ben cok fotojenık bır warrıorum zatenn
Zian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sadsdfsjaksdhkajsh (murtaza bab yannıs annama clanın özel konusması :D)[signature][hline]Lütfen Görmiyeyim seni biyerLerde karsıma cıkma;konusmayalım bakısmayalım NE OLURSUN!!! :( daha fazla tükenmeye takatim yok !
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 zian ben hala burdayım ama yeni serwerdeki clanında bana yer olucaksa gelirim hemen orc en aşa 61 lvl asasin olarak geri dönücem tabi beni yeniden clanınıza almayı düşünürseniz sayğılarımla DEWIL_MAC_CRY 61 lvl blade master
turkish_bow Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 zian orkmu olcaksın bicevappls yatıcam
vadaaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 İRONN BOWW +8 ALDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM NE YENİİ SERVERR IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :(((((
Zian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hastamısın uzhahahah la eski clany me yer olmıcakta TR_power_tr_31 e mi olacak ashduasdhua :D ztn ordada kopcaz işllh :D[signature][hline]Lütfen Görmiyeyim seni biyerLerde karsıma cıkma;konusmayalım bakısmayalım NE OLURSUN!!! :( daha fazla tükenmeye takatim yok !
snowsphinx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 aynen hoca bızım kalnda sacmalamak meshurdur sadasdasdasd gıbı :D
eGeLiM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet arkadaslar bız de yenı acılan servera gecıyoruz evet abi sizin clandan ben de bulunmak ıstıyorum Nick eGeLiM yarın eger server acılırsa senın le eger gelırsen orada da karsılasırız zaten :)
Zian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: vadaaaa, 13 Kasım 2005 21:50 tarihinde demiş ki: İRONN BOWW +8 ALDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM NE YENİİ SERVERR IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :((((( haydaaaaaa !!!!! tmm beyler iptal clan geri dönün ben accountu geri satın alıorum :D vadaaa olm herkes brıaktı can quitus aga fast(serdar) boz special askere gidio :D daha liste kabarık 3 kişinin sırtında yine gder ama sanırım zamanı geldi :) ama devam ettireceksiniz isim hakkını veririm ahuahauha walla zaten war bitane priestim 61 30 k np li gelirim :D[signature][hline]Lütfen Görmiyeyim seni biyerLerde karsıma cıkma;konusmayalım bakısmayalım NE OLURSUN!!! :( daha fazla tükenmeye takatim yok !
turkish_bow Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hastayım aga üsüttüm bi cevap yazda yatim orkmu
Zian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ok AGA ... orc olucaz asasin olcam AGA yine :)[signature][hline]Lütfen Görmiyeyim seni biyerLerde karsıma cıkma;konusmayalım bakısmayalım NE OLURSUN!!! :( daha fazla tükenmeye takatim yok !
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bırakamadın mı olm bu ne aşk kaç gündür bırakıcam diye topicler görüyoruz. bide yeni serverda human mı oluyosun zian?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
turkish_bow Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sagolasın hadi size ii geceler insallah kimse calmaz idni 'zi' olursun.Serverın adı ne olcakmış bilen varmı
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 olimpia mı ne öyle bişey[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 eskiden sawunun orclar biz geliyoruz diyorduk artık LasaobrA sawunun insanlar biz geliyoruz diyecek :D[signature][hline]Server : Diez Nick : DEWIL_MAC_CRY Clan : LasomrA Job : Blade Master Lvl : 6x np : en son 40k
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ee siz orc oluyosanız ne anlamı kaldı orc olmanın. human olucaksınız ki kapışma olsun.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Zian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: HasMez, 13 Kasım 2005 21:57 tarihinde demiş ki: bırakamadın mı olm bu ne aşk kaç gündür bırakıcam diye topicler görüyoruz. bide yeni serverda human mı oluyosun zian? bıraktım hajı charı sattım ama clanı toparlmaaya calısıorum.hep beraber yeni server biz orc olacaz umarım humansındır ;)[signature][hline]Lütfen Görmiyeyim seni biyerLerde karsıma cıkma;konusmayalım bakısmayalım NE OLURSUN!!! :( daha fazla tükenmeye takatim yok !
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 orc düşünüyodumda human olucaz herhalde bu yazıdan sonra. humanların görüntüde çok feminen be çiçek böcek sarmaz bizi. neyse arena herkese açık nasıl olsa.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 13 Kasım 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben orc olcagima göre bu serverda kesin elmolar ustun olcak :P
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 tamda oyunu bırakmıstım zian ya yapılırmı bu? yine mi başlıoz? yanındayım ^^[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez
Öne çıkan mesajlar