juniour Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 verdatayı indirdim uo içine extrach ettim pacth yaptım bu seferde client açılmadı tam açılırken takılıo 200c di benimki...ne önerirsiniz?
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hues.mul ve verdata.mul olmadan acılmaz da ondan..
guardteam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 nebula.zip i cek içinde hues.m2l ve verdata.m2l olması gerekiyor sanırım :) bunları mul die değiştir isimlerini.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu?
juniour Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 eyw güsel olduda ben bi yerden drake bear ı indirdim patch yap diorum ok liorum verdata.mul u bulamadı dio...? ama orda verdata mul war
juniour Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hangi klasör oluo bu nbl nınkini diosanız zaten onunkini mul yaptım verdata ama yinede olmadı
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 pardon client için aynı klasorde değil verdata.mul un ultima online içinde olması gerekiyor.. dier threadle karıstırdım.
juniour Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hayır yok ne yapıcam? :P
juniour Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 verdata.m2l wardı onu verdata.mul yaptım
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Junior nasıl olcak biliomsn bak şimdi indirğin bi patchde içinde .txt uzantılı Dosya veya .cfg uzantılı bi doysa warsa aç incele orda c:/.../..Verdata.mul yazar oraya sende Uo nereye yukluyse mesela c:/ProgramFiles/UltimaOnline 2d/Verdata.mul gibi yazarsan Olur Ok Anladınmı ... ;)
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 PArdon bu Awatarpatch PAradise tool ve Gumpedit ti pardon bence sen git bi verdata lı olan bi patch indir onu www.dbsource.net/dbsource burda en solda Mul editing war ordan bi tane indir patch ok :-) [Bu mesaj Cozefhine tarafından 09 August 2003 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 PArdon bu Awatarpatch PAradise tool ve Gumpedit ti pardon bence sen git bi verdata lı olan bi patch indir onu www.dbsource.net/Dbsource burda en solda Mul editing war ordan bi tane indir patch ok
Öne çıkan mesajlar