juniour Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 verdatayı indirdim uo içine extrach ettim pacth yaptım bu seferde client açılmadı tam açılırken takılıo 200c di benimki...ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hues.mul var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juniour Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hayır nedenki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hues.mul ve verdata.mul olmadan acılmaz da ondan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juniour Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 link werirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 nebula.zip i cek içinde hues.m2l ve verdata.m2l olması gerekiyor sanırım :) bunları mul die değiştir isimlerini.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juniour Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 eyw güsel olduda ben bi yerden drake bear ı indirdim patch yap diorum ok liorum verdata.mul u bulamadı dio...? ama orda verdata mul war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 aynı klasörde olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juniour Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hangi klasör oluo bu nbl nınkini diosanız zaten onunkini mul yaptım verdata ama yinede olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 pardon client için aynı klasorde değil verdata.mul un ultima online içinde olması gerekiyor.. dier threadle karıstırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juniour Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hayır yok ne yapıcam? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ne yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juniour Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 verdata.m2l wardı onu verdata.mul yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Junior nasıl olcak biliomsn bak şimdi indirğin bi patchde içinde .txt uzantılı Dosya veya .cfg uzantılı bi doysa warsa aç incele orda c:/.../..Verdata.mul yazar oraya sende Uo nereye yukluyse mesela c:/ProgramFiles/UltimaOnline 2d/Verdata.mul gibi yazarsan Olur Ok Anladınmı ... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 PArdon bu Awatarpatch PAradise tool ve Gumpedit ti pardon bence sen git bi verdata lı olan bi patch indir onu www.dbsource.net/dbsource burda en solda Mul editing war ordan bi tane indir patch ok :-) [Bu mesaj Cozefhine tarafından 09 August 2003 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 PArdon bu Awatarpatch PAradise tool ve Gumpedit ti pardon bence sen git bi verdata lı olan bi patch indir onu www.dbsource.net/Dbsource burda en solda Mul editing war ordan bi tane indir patch ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar