Fukara Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 http://img50.imageshack.us/img50/7312/yanankoll2jv.jpg evet arkadaşLar Türk Bayrağını sırtımızda taşıyoruz ve çok gurur verici :) koLLuk yaktık şu anda türkLer oLarak Devile'ye savaş açma girişimLerindeyiz ;) en kısa samanda ABBSY CASTLE aLmaya çaLışcaz ve BLOOD artık beLkide tarih oLcak bunLar o kdr koLay deiL ama O BAYRAĞI ORAYA ÇEKMEDEN BIRAKMIYACAZ ... Çok ii bi cLan oLduk humanLar korkun bisden :) YazıLanLar Diez Serveri iLe iLgiLidir[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies [ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z [Bu mesaj Fukara tarafından 17 Kasım 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Fukara tarafından 17 Kasım 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
New Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ownage :D[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61%9x shadow vain 8x.xxx np master warrior la takas etCem her server olUr
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yürü be...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bastır kocum sen bu gazla viyanayı alırısn bea :D[signature][hline]Charım yokk ... Ama başkalarınınkileri oynuyom :D
turk_cheater Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 işiniz zor ama gördüğüm kadar inançlısınız.. abyss a giderken kalede Türk bayrağı görmek hoş olurdu
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hll olsunda... bişey kafama takıldı paper ice o_0????[signature][hline]Elemental Gral
New Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: wsadad, 17 Kasım 2005 18:13 tarihinde demiş ki: bastır kocum sen bu gazla viyanayı alırısn bea :D MuHaha sen ayrı bir supersin scgnthstasfsdasdtgdga[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61%9x shadow vain 8x.xxx np master warrior la takas etCem her server olUr
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 blood hic sevmiorum cypher a bi heves basladiydim onlar yusunden biraktim ( onlarda cypher a gecmisti sanirim )adamlar cok asaliyici konusuolar. biri duzgun konusuodu bunlarin tipler bole konusunca onlar adina pm atip ozur filam dilemisti ama cogunlugu kotu sanirim[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: KoRn3R0Th, 17 Kasım 2005 18:15 tarihinde demiş ki: hll olsunda... bişey kafama takıldı paper ice o_0???? o light T_T[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 heueheh paper ice deiL paper Lr :) FULL xp kasıyorum 63 e kascam o yüsden LR oLdum cLanda xp kasan 2 ice war bende şekLi war die Lr oLdum eLimdekide LUPUS xD[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies [ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sadsaddsa paper light çok pis stun koyar 0.1 saniye:-)[signature][hline]Elemental Gral
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Diez' i pek bilmiyorum ama ally olarak hangi clanlarınız var? Mühim olan o. :/[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Lr mi ben Fukaradan hep supernova yerdim :D alal yanlış hatırlıyom demekki :P
_DarkAngeL_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ıste bole yapmalak lazım turklerı yuceltmek lazım yakısır
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 tşkr ediyoruz... Bu cLan 4 gün önce 20 kişiLik bi MSN konferansı sonucu kuruLdu... ŞehitLer öLmez , ENjoy The siLence ve bi çok npLi türkün katıLımıyLa koLLuk yandı :) 2-3 tanede yabancı kankam war cLanda hedefimiz büyük ... O KALEYE bu bayrağı çekmeden bırakmıyacaz ALT cLanLarımız da TURKUAZ 2. aLt cLanımız grade 3 saten hepsi 60+ ... bu arada ben fireydim xp için Lr oLdum zevk için yani ice war cLanda bende Lr oLdum :D[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies [ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hadi hayırlı ugurlu olsun fukara diez e siz çekin cypere biz çekelim[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 isim bulurken yaraticilikta sorun mu cekildi yoksa belirli bir nedeni mi var bu ismin secilmesinin?[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 tosun paşa arızamısın ? turkuazın nerden çıktıını annayamıcak kadar düşüncesizmisin ? Turk cLanı vardı eskiden beLkide turk koyardık[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies [ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fukara, 17 Kasım 2005 19:02 tarihinde demiş ki: tosun paşa arızamısın ? turkuazın nerden çıktıını annayamıcak kadar düşüncesizmisin ? Turk cLanı vardı eskiden beLkide turk koyardık arizayim zaman zaman da dusuncesizlikle alakasi ne? al sana tdk: 1 .Yeşile çalan mavi renkte değerli bir taş, firuze. 2 . Bu taşın rengi. [signature][hline]lütfücüğüüüm!
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Turkuaz ın bi renk oLduunu bende biLiyorum ... Sadece enjoyun içinde 2 - 3 tane yabancı çok sağLam eLemanLar wardı onLarı aLmak için içinde Turk buLunan bi renk seçtik[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies [ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z
tosun_pasa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 e artik dilbilgisi, imla kurallari calismalarina da yakinda baslarsiniz. madem serde bu kadar milliyetcilik var.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 zzzzzzzzzzzz çok gereksiz biri oLduunu daha önce sana kimse söyLemişmiydi ? ben gereği kadar miLLiyetçiyim ama burda gavurLardan küfür yemekten bıktım, EzikLer için bizde küfür yedik kaç kere ... Türkün gücünü gösterecez işte o kaddar[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies [ BekLe bizi bLood seni yıkmaya gELiyoruz TÜRKLER OLARAK ] Turkuaz R.u.L.A.z
KuzeN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Blood u Yıkacaz Fukara Az Kaldı :) Bu arada bende Clanda Anatolia090 Fukara Alt Clandaim :D O Bayrak O Kaleye ya Asılacak Ya Asılacak..
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben bu filmi bi yerde izlemiştim:) inş. gerçek olur şimdiden başarılar[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer
Öne çıkan mesajlar