unjustman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ben lwl 60 olana kadar cafelerde süründüm en sonunda pcsi ye kawuştum ewimden artık oynayıp lwl 70 olma hayalleri bile kuruyodum ama gel gör ki 2 gün cafeye gitmedim ewime bağlantı geldiğinde bir ŞEWKLE oyuna girdim... girdiğimde dünya başıma yıkıldı charımı cafeden biri şifremi görüp hacklemiş... arkadaşlar waziyeti size bırakıyorum ne dersiniz?
Aradriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 düşünmek bile istemiyorum geçmiş olsun ne diyim :([signature][hline]satıyorum
hector_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Aynsı ben memlekete gittigmde olmustu... İnsanın sankii evladını calmıslar gibi oluyoo... Allah sabır versin
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Abi en iyisi git cafene konuş neden de neden onca emek gitti de sonra ac bi pc internette program bırak mailine programı koy oraya bırak o cafeye oturanları banla en ii si o hack programı aramak istiyosan ahada adres arkadaşıma öle yaptılar http://www.sorucevap.com/yasaminsan/ipuclari.asp?sno=1 bu adresi dolaş bulursun![signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer sana minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!
Öne çıkan mesajlar