Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayı bırakmanın faydaları...

Forseti

Öne çıkan mesajlar

Babam sigarayı bırakmış da geçenlerde okumuştum forumda işte şu kadar saat içinde şuran kendini yeniliyor fln. gibi bir yazı vardı . Teşvik etmek için okutacağım bir zahmet link verirseniz ya da yazarsanız sevinirim ...[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bilmemde baban dünyanın en iyi şeyini yapmış. Kendisi farketmese bile sigara içenler içmeyenlerin hoişlanmadığı acı tütün kokuyolar. Ağzına eline elbiselerine her tarafına o koku siniyo. Ergenlik gazıyla bi kere içtim. Böeyk. Bi gün boyu kusmuştum. Acı acı boğazını yakıyo. Sanki gaz yutuyomuş gibi. Mantıksız yane. Baban bi süre sonra siara içen birinin yanına gitsin görsün nasılmış eski durumu. Sonrada dua etmye başlasın iyiki bıraktım diye.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com
Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo!
Sosyal ağlarda paylaş

5 yıl kadar önce bi de salonda yanımızda fn. içiyordu ben de alerji oldu ondan sonra balkonda içmeye başladı da yine de ışardan eşlince o zaman bile ev berbat kokuyordu iğrenç zaten. İyi ki bıraktı walla..[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Forseti tarafından 08 August 2003 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Praw zaten bu yaşta bir insana sigaraya isteyerek başlar (özenme yoluyla vs..) işte en yakın sırdaşı dert ortağı olarak tanıtılır sigara. Şu anda gördüğüm kadarıyla bakış açın dar büyüyüp sorumluluk aldığımız zaman (bakmaya yükümlü olduğumuz insanlar) ve de ömrünün gittikçe kısaldığını görünce babam gibi bırakmaya çalışacaksın. Eğer derdini fln unutuyorsan her şeyi boşlamak isitoyrsan niye sigara git prozac iç :p[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

prawler demıskı :

"bi yararı yok bence bırakmanın
tüm stresimi alıyor benim sigara, önemli değil zaten benim için ciğerlerimin kara olup olmaması, 55-60 ından sonra yaşamışın yaşamamaşın ne farkeder."

ben derımkı 55-60 a kadarlık saglam bır kontrat yaptıysan (azraıl le)sorun yok ... ama en yakın arklarımdan bırı 12 yasında sıgaraya basladı 22 yasında akcıger kanserınden 6 ay ıcınde oldu ...
oda 55-60 hayallerı kuruyordu ...

sorders demıskı :
"bide sigaralik deniyin söyle cekin üffh üfffffh füffffffffffffffffffffffffhhhhh diye sonra i baş dönmesi kasların gevşemesi millete gülme durup durduk yere lol"

daha cıddı uyusturucu maddeler bu ısı cok daha ıyı yapıyor , nıkotınle yetınıp kendını kandırma eroın kokaın yada hapları tavsıye ederım ...

sigaranın bılımsel olarak ıspatlanan sadece 3 faydası var ...

* sıgara ıcenlerın bozgaz ve cıgerler zaten kurumlu oldugu ıcın dumandan daha az etkılenıyorlar (ıtfayacı olanlar ıcın +) .

* ıcınde milyon cesıt zehır barındırdıgı ıcın halıyle degısık cesıtte kımyasallara ve zehırlere cuzzı bagısıklıkları oluyor ...

*var olan pek cok hastalıgın cok temel 4 sebebı hareketsızlık,stres,sıgara ve yanlıs beslenme oldugu ıcın sayenızde daha cok doktor ,hemsıre,hastane para kazanacak ;
cok daha kısa yasayacagınız ıcın cocuklarınız daha cabuk zengın olacaklar (mıras tabı eger varsa) ,aynı sey esınız ıcınde gecerlı ...

sımdılık bu kadar ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Sosyal ağlarda paylaş

ya sigara bırak ya da bırakma,
bırakırsan kendine iyilik yapmış olursun
bırakmazsan gene kendine zarar vermiş olursun
ama dendiği gibi 22 yaşında millet hayatını yaşarken hakkı rahmetine kavuşmakta var yada hayatını yaşamak var...
sigaraya verceğin parayı biriktir daha iyi...
Sosyal ağlarda paylaş

YA işte özentilikten başlandığı için bu yaşlarda -ki hangi arkadaşıma sorduysam işte şudnan gördüm öçzendim gibi yanıtlar alıyorum- benim yaşımda içenlerin çoğuna bu söyledikleriniz çince gibi gelir ;)[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Delucian, 08 August 2003 23:10 tarihinde demiş ki:
sorders demıskı :
"bide sigaralik deniyin söyle cekin üffh üfffffh füffffffffffffffffffffffffhhhhh diye sonra i baş dönmesi kasların gevşemesi millete gülme durup durduk yere lol"

daha cıddı uyusturucu maddeler bu ısı cok daha ıyı yapıyor , nıkotınle yetınıp kendını kandırma eroın kokaın yada hapları tavsıye ederım ...

sigaranın bılımsel olarak ıspatlanan sadece 3 faydası var ...

* sıgara ıcenlerın bozgaz ve cıgerler zaten kurumlu oldugu ıcın dumandan daha az etkılenıyorlar (ıtfayacı olanlar ıcın +) .

* ıcınde milyon cesıt zehır barındırdıgı ıcın halıyle degısık cesıtte kımyasallara ve zehırlere cuzzı bagısıklıkları oluyor ...

*var olan pek cok hastalıgın cok temel 4 sebebı hareketsızlık,stres,sıgara ve yanlıs beslenme oldugu ıcın sayenızde daha cok doktor ,hemsıre,hastane para kazanacak ;
cok daha kısa yasayacagınız ıcın cocuklarınız daha cabuk zengın olacaklar (mıras tabı eger varsa) ,aynı sey esınız ıcınde gecerlı ...

sımdılık bu kadar ...

istersen ex fln atalım ne dersin?[hline]Sørdêrs
Icq UIN : 100182070

i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...