RedemptioN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 SOE yawshack... ona bi lafım yok. Ama sizlerin de pek kalır yanı olduğunu sanmıyorum. Yahu iyi ki biraz zora geldiniz. Hemen "oyun berbaaat. almayın kudurun" gibi topicler açıyorsunuz. Bi düşünün bakalım oyuna bu haliyle başlamış olsaydınız ne hissederdiniz. Farkında mısınız bilmiyorum ama oyunu gittikçe Jedi Knight, Jedi outcast, academy gibi action oyunlarına yaklaştırıyorlar. Bence süper olmuş. Daha da güzel olacak. Şunu da belirteyim, RP için oynuyorum. Bundan daha iyi RP takılınabilecek bir oyun söyleyin çocuğumu keserim. SOE'nin kafasına bomba... Sırf SW olduğu için oynanır bu oyun bea... Ligth saber'ın sapına, tatooine'in kumuna, George Lucas'ın aklına kurban... Yazımı bitirirkene bir türküyle veda ediyorum... Dantooine'deee 5 minare, Beri gel jedi beriiii geeel Endor 'a diktim çamı, SOE anaaa.......... evet alkollüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 tuh tam da sorcaktim alkollumusun die :) sonucta zevkler ve renkler tartisilmaz ondan ndn birakiosunuz da diyemeyiz kimseye begenmeyen birakir. turku supermis ama.. :D ehehe[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bi kişi daha SWG 'i bırakırsa çocuğumu keserim, kendimi de benzin döküp yakarım. bırakmaınnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 peheey... edit said: RedemptioN, 17 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Bi kişi daha SWG 'i bırakırsa çocuğumu keserim, kendimi de benzin döküp yakarım. bırakmaınnnn rofl[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? [Bu mesaj Gwindon tarafından 17 Kasım 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: RedemptioN, 17 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Bi kişi daha SWG 'i bırakırsa çocuğumu keserim, kendimi de benzin döküp yakarım. bırakmaınnnn puhauhauhauh :D güzel olmuş dsfsd[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefarion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: nefarion, 17 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: Kötü SWG yoktur az votka vardır. bu cok iyidi yaa :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyleoth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bunu diyenler war yok deil... player 1ay once baslamistir lvl80 yapmistir jedi respecliyip eline lsde alinca ohh tabii kendini paşa sanio yakinda anlarsin sende olayin SW ile alakasi yok sorun SOE. sen gel 2sene kas kas oyna RP die yirt sora elindeki herseyi alsinlar o kadar emek nge den 1gun once jedi veya 1ay once baslayan bi noobla ayni hale getirsinler seni yakinda bu dejavuyu sende yasicaksin SOE akillanmaz new game ruining patch leri cikar bitmez bu oyuna girdiginde moralim bozuluosa tabiiki cancellerim birakirim insan 1 deil 2 deil enayi yerine konulmaz bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 swg den ii RP wow da var, ultimada var(dı), eve onlnie da var,anarchy online da var var oğlu var swg yi sw olduğu için oynusunuz belki ama ben mmorpg olduğu için oynuyorum ve eski sistemi (precu) diğer tüm mmorpg lerden farklıydı kendisine hastı.. bi de star wars evreni eklenince tadından yenmiodu.. taakiiii insanlar holocron dan mızmızlanmaya başlayana kadar. neyse o bi yolla atlatıldı sonra millet jedi olmaya başlayınca artık jedi lar dot lardan, tkm lerden ağlamaya başladılar.. bide arada wow çıktı (swg yi bitiren oyun) sonra soe baktı millet wow a gidio, bi taraftan ağlıo dot mot olayına dedi arada kaynatalım şunu wow gibi bişey yapalım neyse CU geldi oyunu bi kez s.kti ama %25 gibi bi sayıda eski oyuncularını kaybeden soe ye bunun 2 katı yeni oyuncu geldi.. birde eps 3 ün çıkmasıyla ztn olay koptu millet swg ye asıldı ha sonra noldu.. cu dan eski oyuncuların %90ı rahatsızdı bi yandan da console lar onlnie oyun işine girmeye hazırlanıodu SOE hiç bi şey yapmadan burda araya LucasArts girdi oyunu bu hale çevirdi ve sonuç NGE.. eski oyuncuların %90 ını oyundan soğutan sistem ha nolucak lucas a? console dan parasını alıcak o kadar.. jedi i başlangıç prof u yaptılar çünkü console oyuncuları öyle köy müş holoymuş kasmaz.. jedi isterim der oynar... bura tüm suç tamamen lucas ın.. kendi senaryosunu kendisi s.kti... eski oyuncuları sallamadan daha çok para uğruna (napcak fazlasını g.tünemi sokcak ne) oyunu bu hale getirdi tahminim yaza doğru swg tamamen console haline gelir ve swg 2 yi pc için piyasaya sürerler.. pre cu mu ne halt olcak o zmn görürüz ama umrumda değil artık.. ztn wow oynuodum şimdi daha çok oynuorum artı lotr gelip bi daha s.kicek swg yide soe yide lucas i da sonra ne b.k yerler düşünsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 +1 diyorum bakalim ne b*k yiyicekler...ama bole bi durumda girsin sonra precu olsun onu istiyorum!...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Tam eski sevgili tribine soktu bu oyun beni, tiksine tiksine ayrilirsin ama hala haber almaya calisirsin, hakkinda konusursun, sonra geri donersin, sonra tekrar ayrilirsin, bu da tam ayni hesap. Bu sefer tamamen terkettim, artik cekilir gibi bisey degil, kontrollerdi, bilmemneydi hic biriyle sorunum derdim yok ama verdigim emek maymun oldu, ustune de hele ki bu halinden sonra yapacak hic ama hic birsey kalmadi. Sol tusa basili tut, 3e bas, sag tusa bas, sola tusa basili tut, 2ye bas sag tusa bas, sol tusa basili tut, bu mu be skill skill diye aglayip durduklari. Parmagini W tusundan 2 santim yukari kaldirip baska tusa basma uzerine kurulu olan yetenegin icine edeyim. Sersem amerikalilar da forumlarda aglamiyor mu FPS FPS diye, deliresim geliyo, ulan bi cursori mumkun mertebe target uzerinde sabit tutup sol tusa basmakla FPS mi olur, tam bebe oyunu olmus cikmis. Zaten 82 kisilik arkadas listesinde 3 gunde bir 2 kisi online oluyorsa oynamanin anlami ne, o da ayri mesele. Oynamaya basladigimdan beri ki bi ay sonra iki sene olucakti zaten, ilk defa cancel ettim oyunu, super sagliksiz gonul bagimin bile icine ettiler. WoW'a gidiyorum ben, 4 milyon kisi yaniliyor olamaz. LucasArts, SOE ve "bu devirde jedi yoktu, ay jedilar cok guclu bizi dovuyolar, ay her yer jedi dolu, ay cok vaktim yok jedi olamadim diye neden gucsuzum ben, jedi nedir ki, grind grind, baska bisey beceremez onlar miymiymiy" diye aglayip sonra ilk respecte jedi olan ibislere de mutluluklar diliyorum, simdi oturup "ablaaa bi pearl ver be ablam canim ablam" diye aglayan lamerlarla oynamaya devam etsinler.[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Morian, 19 Kasım 2005 01:27 tarihinde demiş ki: Tam eski sevgili tribine soktu bu oyun beni, tiksine tiksine ayrilirsin ama hala haber almaya calisirsin, hakkinda konusursun, sonra geri donersin, sonra tekrar ayrilirsin, bu da tam ayni hesap. Bu sefer tamamen terkettim, artik cekilir gibi bisey degil, kontrollerdi, bilmemneydi hic biriyle sorunum derdim yok ama verdigim emek maymun oldu, ustune de hele ki bu halinden sonra yapacak hic ama hic birsey kalmadi. Sol tusa basili tut, 3e bas, sag tusa bas, sola tusa basili tut, 2ye bas sag tusa bas, sol tusa basili tut, bu mu be skill skill diye aglayip durduklari. Parmagini W tusundan 2 santim yukari kaldirip baska tusa basma uzerine kurulu olan yetenegin icine edeyim. Sersem amerikalilar da forumlarda aglamiyor mu FPS FPS diye, deliresim geliyo, ulan bi cursori mumkun mertebe target uzerinde sabit tutup sol tusa basmakla FPS mi olur, tam bebe oyunu olmus cikmis. Zaten 82 kisilik arkadas listesinde 3 gunde bir 2 kisi online oluyorsa oynamanin anlami ne, o da ayri mesele. Oynamaya basladigimdan beri ki bi ay sonra iki sene olucakti zaten, ilk defa cancel ettim oyunu, super sagliksiz gonul bagimin bile icine ettiler. WoW'a gidiyorum ben, 4 milyon kisi yaniliyor olamaz. LucasArts, SOE ve "bu devirde jedi yoktu, ay jedilar cok guclu bizi dovuyolar, ay her yer jedi dolu, ay cok vaktim yok jedi olamadim diye neden gucsuzum ben, jedi nedir ki, grind grind, baska bisey beceremez onlar miymiymiy" diye aglayip sonra ilk respecte jedi olan ibislere de mutluluklar diliyorum, simdi oturup "ablaaa bi pearl ver be ablam canim ablam" diye aglayan lamerlarla oynamaya devam etsinler. +1 lvl 60 wow accountu arıyorum güzel bişi bulursam gecicem bende ugrasamıcam artık 0dan adam geliştirmekle :)[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse "Pre Pub 9 Jedi" SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse "MBH-MCM-Carbine x4xx" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar