Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu kadarına da Pes Doğrusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her zaman ki gibi Lag ve ardından da gelen dc. artık Knight diyince akıllara başka bir şey gelmez oldu biraz önce her şey güzel ken birden dc olduk karus köyünü de basmıştık hay ALLAH ım ya ne zaman bitecek bu ares in çilesi.[signature][hline]satıyorum
Mesaj tarihi:
said:
Aradriel, 19 Kasım 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
Her zaman ki gibi Lag ve ardından da gelen dc. artık Knight diyince akıllara başka bir şey gelmez oldu biraz önce her şey güzel ken birden dc olduk karus köyünü de basmıştık hay ALLAH ım ya ne zaman bitecek bu ares in çilesi.

basmakmı resmen TECAVUZ du bu
Mesaj tarihi:
said:
ironi, 19 Kasım 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
said:
Aradriel, 19 Kasım 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
Her zaman ki gibi Lag ve ardından da gelen dc. artık Knight diyince akıllara başka bir şey gelmez oldu biraz önce her şey güzel ken birden dc olduk karus köyünü de basmıştık hay ALLAH ım ya ne zaman bitecek bu ares in çilesi.

dostun ne yapalım np ye açız orclarla cz de iş yapılmıyo fazla item küpüler maşallah bizim 65 lik variorlar da glave, bardish v.s geziolar :D

basmakmı resmen TECAVUZ du bu
[signature][hline]satıyorum
Mesaj tarihi:
abi keşke dar yollu bi harita var onu açsa bi kere rast geldim orc kalesine gidene kadar en az 40 kişi aldım ama pot dayanmadı o da ayrı mageler için o harita bulunmaz bir nimet bence[signature][hline]satıyorum
Mesaj tarihi:
bi kere olur iki kere olur ama bu adamlar niçin bunu diretiyolar hala anlamış değilim
Scroll parasıda ayrı bi dert zaten savaa girioz kullanıoz scrolları dc bi girion oyuna 10 dk si gitmiş.
sonrasında savaşı tekrar yapıcaz çıkartıo tekrar girdikten sonra bi bakıosun 5 dk kalmış çat dc girioz tekrar scroll tekrar dc bi daha savaşta yapmıolar .
Mesaj tarihi:
bide 5 dakika yazısı geçerken acayip lag vardı gm in attığı noticeyi okudunuz mu :D aklından bile geçirme tarzında bi notice idi koptum :)[signature][hline]satıyorum
Mesaj tarihi:
ne kdr ayıp ne demek istion bakıım sen :D:D[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 75k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
abi scroll ların 15 dakikası kalmış millet runarda bekliyo yazık bize ya bi mage için para kasmak zatem zor bide bunlar yıpraıyo bizi ALLAH tan np ler gitmemiş :) oda gitse zaten tam katliam[signature][hline]satıyorum
Mesaj tarihi:
o kdrda zor diil aslında abyss war mesela olmadı (warriora kalmış tabi) arasıra çağırırlar gel şu boss u kescez bizi çek ordan bi parça bişeyler werirler fln :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 75k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
bende clan yok dostum solo yum :) bi de bırakıyom oyunu mesela askere gidicez malum mecbur satacaz müşteri çıkarsa item dersen bi lycon pendant ımız var :D[signature][hline]satıyorum
  • Yeni Oluştur...