Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar (ares)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar goblin armor lazım plate fp değil plate ben plate olmayanlardan aldım ama param kalmadı :( daha hiçiz biz areste lv 30 daha görev yapcam can az gob armor lazım pm atın (oyuna değil patiye )[signature][hline]No ban pls!
Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir!
Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim

Informer sana minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!
Mesaj tarihi:
Sarsie böle topic açma be can... Goblin plate bende olacaktı vereyim... Pm at burdan bana...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Mesaj tarihi:
ya farketmez silanda olur maksat görev 30 görevi dex takım var (1 tane 5 veriyor)atack şimdiden 227 sadece gob lazım.[signature][hline]No ban pls!
Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir!
Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim

Informer sana minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!
Mesaj tarihi:
Bilic bey ağam nasılsın ii sindir inşallah :D:D:D

Şaka bi yana bilinc abi nerelerdesin sen ya hiç göremiyos seni cz de yoksun nerelere takılıyosun :)[signature][hline]Nick: Synergenx
Lvl : 6x
Np: 5xxxx
Nation: El Morad (Orc oluyoz :D)
Clan: Daha Belli deil
Job: Blade Master
Mesaj tarihi:
said:
VW__, 19 Kasım 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
Bilic bey ağam nasılsın ii sindir inşallah :D:D:D

Şaka bi yana bilinc abi nerelerdesin sen ya hiç göremiyos seni cz de yoksun nerelere takılıyosun :)

Lvlin to 70.... in secret area :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Mesaj tarihi:
Helal sana benim de itemlerim gelsin premium alıym başlıyom kasmaya 2 ay lvl kascam çok nadir cz yapcam.. 67 felan olurum herhalde bide şu %50 fazla exp. scrollardan bulursam 70 e kasarım :D[signature][hline]Nick: Synergenx
Lvl : 6x
Np: 5xxxx
Nation: El Morad (Orc oluyoz :D)
Clan: Daha Belli deil
Job: Blade Master
  • Yeni Oluştur...