Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Arkadaşlar goblin armor lazım plate fp değil plate ben plate olmayanlardan aldım ama param kalmadı :( daha hiçiz biz areste lv 30 daha görev yapcam can az gob armor lazım pm atın (oyuna değil patiye )[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer sana minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!
unjustman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 goblini napcan ki fp al up et gerekeni üstüne bas böle daha salam olursun bence ben diezdeyim olmasam fazlasıyla yardım ederdim :(
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Sarsie böle topic açma be can... Goblin plate bende olacaktı vereyim... Pm at burdan bana...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ya farketmez silanda olur maksat görev 30 görevi dex takım var (1 tane 5 veriyor)atack şimdiden 227 sadece gob lazım.[signature][hline]No ban pls! Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir! Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim Informer sana minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bilic bey ağam nasılsın ii sindir inşallah :D:D:D Şaka bi yana bilinc abi nerelerdesin sen ya hiç göremiyos seni cz de yoksun nerelere takılıyosun :)[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 sarsie oyundaki nickin ne kardeş.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: VW__, 19 Kasım 2005 14:08 tarihinde demiş ki: Bilic bey ağam nasılsın ii sindir inşallah :D:D:D Şaka bi yana bilinc abi nerelerdesin sen ya hiç göremiyos seni cz de yoksun nerelere takılıyosun :) Lvlin to 70.... in secret area :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Helal sana benim de itemlerim gelsin premium alıym başlıyom kasmaya 2 ay lvl kascam çok nadir cz yapcam.. 67 felan olurum herhalde bide şu %50 fazla exp. scrollardan bulursam 70 e kasarım :D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master
Öne çıkan mesajlar