rona Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya bzm bilgsyr lab. fln bilgisayarlara yüklediğimiz, resimlr videolar fln hocalar tarafından siliniyo. bunlra bir şifre vs. koymak mümkün mü. program fln mı gerekir. yardm plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 windows klasorune gir sora orda temp in içine yeni klasor aç herseyi oraya at sora klasore sağ tus-->ozellikler-->gizli -->uygula yap kurtul[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Büyük bi ihtimal rollback yapan programlardan kullanıyorlardır. Yani programın şifresini bilmeden yeni dosya eklemen imkansız ;) Programın adını unuttum:/[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ya ama orda bi dosya olduu gözüküyo. sanki cut yaplmş gibi silik çıkıyo. ben tam olarak gizlemesini istiyorum.. yada şifrelemesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bi klasorü aç sora araçlar-->klasor seçenekleri-->görünüm(2. olan)-->gizli dosya ve klasorleri gosterme-->uygula de sorun kalksın ama sende koyduğun yeri unutma sora açıcağın zaman goster e bas aynı menuden ve enjoy it :D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 berk olmaz öyle şey yine de siler, bir program kullanıyorlarsa hepsini silen lock folder xp diye bi program var onu dene[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 lock folder xp sitesi[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 doğru kafelerdekş programdan vardır format atsan bile eski hale gelirler sen en iisi evde onları cd ye çek (ya da kafede) her gun onları yukle oraya :D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar