Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sesimi duyan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler kredi kartı mağduruyum.Banlandım fakat sesimi kimseye duyuramıyorum.Blackwinds'e ulaşabilen varmı lütfen nerde ve nezaman ulaştığını yazsın.:([signature][hline]yok imza falan..
Mesaj tarihi:
Niye ban yedim veya itemim silindi demedim.Kredi Kartından para çekildi ve banlandım.Aynı kredi kartıyla başka ID'ye aldım sorunsuz kullanıyorum.İlk aldığımda bir yanlışlık oldu..[signature][hline]yok imza falan..
Mesaj tarihi:
said:
KosPer, 19 Kasım 2005 12:12 tarihinde demiş ki:
Niye ban yedim veya itemim silindi demedim.Kredi Kartından para çekildi ve banlandım.Aynı kredi kartıyla başka ID'ye aldım sorunsuz kullanıyorum.İlk aldığımda bir yanlışlık oldu..

yok yanlış anlama sana bişi demedim.Eger patiye Gm ler yazıosa buras rankingten farkı olmayacak ^^[signature][hline]
Nick : Oosjo_
Clan : LasombrA
Job : Blade Master
LvL : 6x
NP : 50xxx
Server: Diez
Mesaj tarihi:
said:
KosPer, 19 Kasım 2005 12:59 tarihinde demiş ki:
Yahu yakaladım pm attım anlattım id sordu söledim bye dedi gitti :D açılmadı ban :(:(

Saydığın itemları gördüyse, not bile düşmüş olabilir sakın açmayın banını diye. ;)[signature][hline]----------------

Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:190.xxx(200k da ya Beramusa veda yada lvl65 kadar CZ'ye veda)
Mesaj tarihi:
ben beramustada cyber da da biçok kez cash bastım ama kimsede bye fln demedi bana sen bence başka bi şeyden bann yemişsindir..[signature][hline]Server:cyber
Nick:Vernados
lvl:62%xx
job:Blade master
clan:-
np:2x k.
  • Yeni Oluştur...