__HAWK__ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Beyler Bu Aralar Dupe Mal Çok (Yeni Den Başladılar Dupe Ye) ben den tAVSİYE aLIŞVERİŞ YAPMAYIN !!!!!!
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 + dupe itemlar legal hale gelicek dendi alırken ss alın bence sorun olmaz yada msj atın şu koordinattan şu adamdan alıcam bu dupe mu deil mi die, cvp gelirse dupe deil anlarsınız gelmessede en azından bi kanıt hesabı olur..[signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler...
BesT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 dupe wipe ın yapıldıı gün dupe yapan tanıom ya ne dion sen yapmak istedikten sonra millet neler yapıo neler ... ne yazıkki bununda önüne geçileyemecek...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares
Leeroy_Jenkins Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 birde arkadaslar bundan sonra dupe item silinmeyecek diye bir sey duydum dogrumu ?
__HAWK__ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Dupe wipe oldu kafe ye gittim çocuklar geçirmiş bile dupe yi :( bende artık dupe olmicak diye sewiniyorum ss alacam dupe olursa içime alırım sie korkuyorum
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 alış verişi şimdi yapmayacaksında ne zman yapacaksın tam alış veriş yapılacak zaman dupe azken alın ne alacaksanız[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D Arkadaşlar Fransız Lequi e Gazetesi "Türk Milli Takımı 2010 Avru a Futbol Şam iyonası' ndan ihraç eDİ Lsin mi "diye bir anket başlatmış. "Evet" oyları önde gidiyormuş. İletebildiğiniz kadar çok kişiyi www.lequipe.fr/ iletin. burdan sag altköseden non diyeceksin
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 artık duope wipe yapmıcaz diolardı
__HAWK__ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bak adam ın sattıklarına iron belt skeleton belt glass belt raptor +8 ib+8 elixir +8 sen ce bu ne demek bu kadar item i nereden bulacak
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 gecen dupe wihp tarihini bileyosun hesaplanyın (ben bilmiyorum) geçen dupe wihp tan tam 1 ay sonra tekrar dupe wihp yapılcak.Büyük ihtimal bir pazar günü olucak o gün içersinde işinize yarar her şeyi alin her ay yapılacak bu işlem her hafta sonu pazar günüde genel bakım yapılıyor aldiğim duyum bu bende de sağlam bi kanıt yok ama geçen pazar serverların kapalı olması nedeni ile sanırım dogru oldugu kanıtlandı :D bildigim kadarı ilede 1400 lü pachtlerde dupe tamamen fixlenecek ama buna pek inanasım gelimiyor çünkü bizim türkler illa bir yol bulurlar ve gene yaparlar bi ümit işte belki gerçekten engelleye bilirler ![signature][hline]BEYAZ PATİLER
__HAWK__ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 abi bu adam lar ne yapsa haklı her hile türk lerde macro dupe dolandırıcılık kredi kart ı dolandırıcıığı her şey var site kapanıp duruyo ztn acaba bu yüzden mi die düşünüyorum
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 işte bak odtü mezunu yapıyor :) benımde elımde boyle bır fırsat olsa bende lllilll2 olurdum
hasan_78 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 dupe wipe yapıldıktan 3 gün sonra duğe malı olankar merchantra koyabiliodu ama satın alınamıyodu. server cypher. benim başıma geldi mesela param yeterli herşey ok ama ürünü çekmeme rağmen gelmiyor. aynı kişiden başka ürün çektim sırf dc mi oldum diye o geldi. 1-2 kişi'den aynı şekilde oldu. ama şimdi durum nedir bilmiyorum.
__HAWK__ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hehe ben ce üstünde çok ağarlık var o mal ı alamıyorun bankada pot bırak
hasan_78 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 o kadar da değil 310,00/450,00 ağırlık almak istediğim malzeme sadece 3,00. o kadar bunalmadım :)
Öne çıkan mesajlar