DarkLegion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Arkadaşlar Gecenin Bu Saatinde Aklıma Takildi Sizce Dünyadaki En Güzel Şey Nedir:? Veyahut En Kötü Şey:? ( Duygu Ve Yaşanma Olasiligi Olan Olaylara Deyinelim Lutfen ) İlginiz İçin Şimdiden Teşşekuru Borç Bilirim Saygilarimla[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 En güzel şey : Düşünme kabiliyeti ve Sevgi En kötü şey : Yalancılık, Adaletsizlik..[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 En güzel şey:Aşk En kötü şey:Aşk[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 En güzel şey: Herşey En kötü şey: Yok[hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Saeros, 09 August 2003 01:12 tarihinde demiş ki: En güzel şey:Aşk En kötü şey:Aşk[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... U rule..[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 en'li sorulara hep verdiğim cevaptır, enlerin sonu olmaz heha yok yani cidden ben mi çok garibim ?[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 en güzel şey: sinema en kötü şey: internet[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Valeron işte benim dediğimi demişsin.. ( bu arada sen uo daki valeronmusun ? )[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Boojack, 09 August 2003 01:35 tarihinde demiş ki: Valeron işte benim dediğimi demişsin.. ( bu arada sen uo daki valeronmusun ? )[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 hayır cm deki valeron o var ya hani amc[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 olum anı gelıp te 5 sn sonra olecegınızı bıldıgınız an ... soyle bır hayatınız gozunuzun onunden gecerken ve de yaptıklarınızı vede yapamadıklarınızı dusunurken ... hıc "keske" ıle baslayan cumle kurmamak (hayatta herseyın ıstedıgınız gıbı gıttını ve ıstedıgınız bır yasamı yasadıgınızı gosterır ask coluk cocuk para vs hersey dahıl) ve yuzunuzde bır tebessumle olmek ... en kotude tam tersı ... "keske" lerle baslayan yuzlerce cumle kurmak vede uzgun daha doyamadan mutsuz olmek ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 en gusel sey: sevilmek en kotu sey: iftira, bencillik, kibir ( simdi dusundum de kısaca 7 sins diyebiliriz )[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 En güzel şey: sevilmek en kötü şey: sevmek[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 herşeyin başı tabiki düşüncedir :p düşünce çok yönlüdür tabiki de. dünyada yaşıoruz geri kalanı şu an ilgilendirmio bizi burda da en güzeli aşktır heralde. birini sewmek we karşılık bulmak aklını alır götürür insanın.. en kötüsü de haksızlıktır sanırım...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Öf be güzellerim ya bıkmadınızmı felsefe yapmaktan yaa. Tamam hebö öhü bööö diye anırarak geyik yapmak hoş değilde. Zaten sıkıntılı kalbime bi darbede siz vuruyonuz canlarım bea. Hadi bea. Öptüm bea.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 güzel: sevmek kötü: sevilmemek[hline]Kezbananım bi ara demiş ki: Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar