wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 AUHAUHA[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hanim gece yarisi uyanir ve kocasinin yatakta olmadigini farkeder. Yataktan kalkar ve kocasini mutfakta bulur. Koca dalgin-dalgin kahve icmektedir ve akli cok uzaklardadir. Üstelik gözlerinden yas gelmektedir. "Ne oldu sevgilim?" diye sorar kadin. - "20 yil önceki ilk bulusmamizi hatirliyor musun?" der adam. - "Tabi" der kadin. "16 yasindaydin o zaman. Arka koltukta sevisirken baban basmisti bizi". -"Evet hatirliyorum." "Babanin silahini yüzüme dayayip -ya kizimla evlenirsin ya da 20 sene hapiste yatarsin demesini de hatirliyor musun?" - "Hatirlamaz miyim..." Adam yanagindaki gözyaslarini silerek -"Biliyor musun, bugün hapisten cikmis olacaktim..."[signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 güldüm.....yani[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 TEK SORULUK ANKET Dünya çapinda bir anket yapilmis. Sadece bir soru sorulmus: "Lütfen dünyanin geri kalan kismindaki yiyecek eksikligine bir çözüm ile ilgili kisisel görüsünüzü dürüstçe belirtiniz." Anket büyük bir basarisizlikla sonuclanmis. Çünkü; Afrika'da insanlar "yiyecek" kelimesinin ne anlama geldigini bilmiyorlar. Bati Avrupa'da insanlar "eksiklik" kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyorlar Dogu Avrupa'daki insanlar "kisisel görüs"ün ne anlama geldiğini bilmiyorlar. Orta Dogu'da insanlar "çözüm"ün ne anlama geldigini bilmiyorlar. Güney Amerika'daki insanlar "lütfen" kelimesinin ne anlama geldigini bilmiyorlar. Israil'deki insanlar "dürüstlük" kelimesinin ne anlama geldigini bilmiyorlar. Ve Amerikada'ki insanlar "dünyanin geri kalan kismi"nin ne anlama geldigini bilmiyorlar.[signature][hline]Lamerim,lamersin,lamerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mükemmel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar