Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 İki adam Akmerkez de karılarını kaybetmiş hararetle arıyorlarmış. Ortada koşuşturup dururken birbirlerine çarpmışlar. Ne oluyor birader demeye kalmamış,birisi: Kardeş kusura bakma karımı kaybettim de onu arıyorum demiş. Diğeri sende kusura bakma ama bende karımı arıyorum demiş. Adamlardan birinin aklına bir fikir gelmiş ve demiş ki: Arkadaşım madem ikimizde karılarımızı arıyoruz, karılarımızın tipini birbirimize tarif edelim ve ayrı ayrı yerlerde aramaya başlayalım. Eğer rastlarsak saat 12 de Mac Donalds ın önüne gitmesini söyleriz demiş. Diğeri tamam demiş ve başlamış karısını tarif etmeye: - Benim karım sarışın, mavi gözlü, 21 yaşında, 1.75 boyunda, 60 kg, topuklu beyaz ayakkabı ve kırmızı mini etekli tek parça elbise giyiyor demiş. Ve diğer adama "Senin karın nasıl biri ? diye sormuş. Diğer adam: - S.... et benimkini seninkini arıyalım...[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hauahuahuahuaha *!okumaya başlar*[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 auhaua güzelmiş :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 puhaha gece gece![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 eheh bende isterem oyle :D[signature][hline]
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 akmerkezde mc donalds yok[signature][hline]proud member of the thievery corporation
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 değişik bi bakış açısı :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 . [Bu mesaj Fistan tarafından 16 Kasım 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 :D[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . .
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 rofl. evet mc yok burger king yapalım düzeltelim fıkrayı[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
Davion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bizde yardım edelim arkadaşlara paticik olarak hep beraber arayalım.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 meersen asıl espri mcdonalds'mış :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 böyk[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Messor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 başarılı : ))[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn...
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 güzel baya :))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ne zaman kaybolmus bayan?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 nolcak aqucum respawnı vardır nasıl olsa[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Gayet başarılı :)[signature][hline]ABH
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Türk olsun nası olursa olsun işi biliyo bizimkiler[signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!!
N-c Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 hueheu bak bi kere daha okudum ilki kadar etkili olamsana unada gldm=) bak lol[signature][hline]en şi seyd itz okey ay gat lost on dı vey but aym a süpırgörl süpırgörlz dont kıray
N-c Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 lol şaka maka bende açtım aynı konuyu yaa.. varya kanki seenle biz aynı gidiorz ya!!=) bgn msn de falanda biliosun yane 50 kere söyledin benm yazcaklarımı yazma die heuehueahaha=) neyse beynim patlicak gbi duruo ben kaçar[signature][hline]en şi seyd itz okey ay gat lost on dı vey but aym a süpırgörl süpırgörlz dont kıray
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 belli oluyor zaten :) bu arada hadi bende 2. kez güliim; :D[signature][hline]:0) ?
angband Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ole karım olsa kaybedermiyim onu yaw
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ne kızlar var oyle olup götüme benzeyen[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 güzelmiş fıkra baya..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Öne çıkan mesajlar