Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 3 milyonluk oyunu almak için Oran'dan Kızılay'a gitmekten sıkıntı bastı. Çankaya civarlarında bildiğiniz iyi bir yer var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Atakulede yokmuydu. Gerçi uzun zamandır gitmiyom. İki üç yıl oldu.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Atakulede oyun satan yer var mı? Ben 5 yıldır gitmiyorum herhalde. Hoşderede falan kesin vardır ama bilmiyorum. Yıldız yokuşunda da olması lazım ama mlum bilmiyorum zaten bilsem sormam sorsamda gerksiz bir topic olur. Offf bu sıcakta Kızılay ve sonrası park yeri bulması falan istemiyorum :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GoD-FoR-Sa-KeN Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 atakuleyi filan boşver.En temizi karanfilde zafir pasajı var.Hemen girişte solda var bi tane pasajın içinde ben hep ordan alıyom hiç bozuk çıkmadı.Ama çankaya ciavarında bilmiom.Bende Y.Ayrancı da oturuyorum.[hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Araban varmış dütleye dütleye git ne güzel. İmrendim bak. *!İmrenir*[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Yıldız yokusunda buldum bir yer. Ufak bir dükkan ama baya oyun çeşidi var.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ahah maltepe pazarında gabriel knigt serisini buldum. Bi adam var. Adventure arşiv yapıyomuş. İstedinmi getiriyo. Ama unutkan baya cep telini isteyip 9 10 gibi arayıp hatırlatın. O hatırlatın demese bile arayıp siz arayın demiştiniz diyin. Onuda hatırlamaz zaten. Gerçekten çok unutkan. Yeni Peron No 14 Teoman. Azcık krodur ama oyundan anlayan tek tip o koca pazarda.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GoD-FoR-Sa-KeN Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ya benim maltepeden adığım her oyun bozuk çıkıyo gerçi en son bi ultima aldım o çalıştı hayret....[hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 evet vardır azmo bide sen or an damı oturuyodun kac senedir otururumda orda :) yıldızda var bi dükkan ama cok fazla yeni oyun olmuyo atakuledee bir cok oyun satan yer var ama pahalılar tabe :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 maltepe pazarı ruleas :D[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Almayın saakın maltepe pazarından. Ben sadece son şans diye oraya gittim. Ama bazen en bulunmaz oyunlar çıkıyo. Arşiv için birebir.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar