Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Az önce MTV de (MTV de) Cradle Of Filth - Babylon AD (Cradle Of Filth) şarkısının klibini izledim (MTV de)..............inanmıyorum hala.....[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 habire yayınlıyolar zaten onu hatta bikere top ten at tende de vardı bir numara ozzy iki numara dani üç numara limp bizkit falan[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Cradle of filth i mtv de gördüğüme inanamıyorum...[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ehe günaydın bilmem kaç senedir gösteriyolar superock da babylon ad çok moda oldu son zamanlarda bi onu bi de 2 kızın olduğu bi klibi gösterip duruyolar, 2 sene önce bi klip var iğrenç böyle adamlar keman yayıyla bileklerini kesiyolar felan otistik bir sey onu vermişlerdi kusuyodum gece gece, hiç kaçırmıyorum superock ı güzel şeyler oluyo[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 hah o[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yok abi ben ilk defa görüyoru ablamla izliyoduk dedi bak Cradle ben dedim yok olamaz....klibin sonuna kadarda inanmadım zaten...ses ritim falan herşey aynıda ben hala inanmadım en son artık yazınca :) kaldım öyle[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Bu gün perşembe daha doğrusu geçtiğimiz gün perşembe, perşembe günlerinin gecesi superock gecesidir. Bu her perşembe mtv de böyle devam eder full rock tarzı müzikler çalarlar(hard vs.). Ayrıca trt4 gece 1-2 den sonra vh1 kanalını gösterir. Mtv deki gibi burdada cuma günleri friday rock vardır, mtv deki gibi sürekli rock klipler olur.[hline][ quote ] .[ hline ][ quote ]infected, 02 August 2003 23:36 tarihinde demiş ki: infected, 30 July 2003 22:52 tarihinde demiş ki: gitmiş içerden de televizyon sesi geliyo içerdeki televizyona gitti diye gitmiş şahsen yaptığım bir salaklık olup, telif hakkı yoktur, her isteyen kullanabilir.[ hline ] [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 cradle mtv de sık çalan bi gruptur özellikle geceleri kesin çalarlar mtv nin yeni limp bizkit i dir bence[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 oha mtv ingiliz tv si nerden çıktı direk amerikan sömürgesi gibi bi olay mtv :P ha mtve var o ayrı :P geçen hafta superock da tool-parabola ve a perfect circle-judith çaldı overdose geçirdim resmen :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Cof'u da piyasa yapacaklar herhalde... MTV Amerikandır, İngiliz diye yazan arkadaşa ayrıca bir ödül verecez.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 cradle çok çıkıyorda asıl benim hasta olduğum Superock başlarken ya da reklamlarda bir videousu ve müziği var arkada çalan. Ona hasta oluyorum.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Babylon da köpekler o kızları şaapıo :) O bileklerini keman çalarmış gibi kesen klibe bitiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 superock da cok gusel $arkilar war sadece cradle of filth degil :) "oha karde$im mtv de ve bu ha?" dedirtcek cok klip izledim yani ;)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 şu her populer olan her şeyden nefret etme olayını da bıraksanız.. aptallık tek kelimeyle..[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Head, 09 August 2003 00:13 tarihinde demiş ki: şu her populer olan her şeyden nefret etme olayını da bıraksanız.. aptallık tek kelimeyle..[hline]valandil ownz j0o! Head kesinlikle katılıyorum sana. Nedir yahu bu anlayış bir türlü çözemedim ama vardır herkeze göre bir nedeni ne diyeyim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar