Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merak Ettiklerim.


denden

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Merhaba;

Bu oyuna başlayalı yaklaşık 1 hafta olacak. İlk önceleri epey bir zorlandım beni tamamen tatmin edecek bir bilgiyi bulmak için nette gezmediğim forum kalmadı. En son bugün burayı buldum ve çok sevindim. Öncelikle buradaki bu odanın gördüğüm en seviyeli ve düzenli olduğunu gerek yayınlayan gerekse içini dolduran arkadaşlara söylemek isterim.

Bu açtığım konuda merak ettiğim ve bilmediğim cevabını kesin bulamadığım sorulara cevap aramayı ve Aynı zamanda öğrendiklerimi buradan sizlerle paylaşmayı hedefliyorum.

Şuan "Elven Wizard" LVL 24 bir karakterim var. Free serverda oynuyorum. Dolayısı ile aklıma gelen ilk sorular Bu karakterile ilgili Yardımı geçen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

1- GRADE D olan bu karakteri hangi giysi silah taki vb. aksesuarlar ile donatmalıyım.
Ör:
Mesela dün dikkatimi çekti Aspis Kalkan almıştım bi ara görünüşe göre benim P.Def değerime +114 değer katması gerek ama inceledimki kullansamda kullanmasamda P.Def degerim aynı kalıyor.

2- CRYSTAL D diye bir hammadde ile bazı büyüleri yapabiliyorum ama bu hammaddeyi satan bir vendor göremedim ve bir yaratıkta bulamadım. Bir iki defal pazarda satan player gördüm aldım okadar.

3- Macro bu nedir tam anlamadım yani eskiden bu UO da mesela Skill kasmak icin kullanılırdı ama burda oyle bir durum yok peki ne işe yarıyor tam kavrayamadım. Bunula saldırı desem mage bir char buyu yaparken fizzle olursa sonuçta birdaha aynısını denemesi gerekebilir yani warior gibi belli bir standartta belli işleri yapması gerekmiyor değişebiliyor devamlı. Ama varsa ve kullanılıyorsa belki bunun yararını görenlerde vardır bu konu uzun bile olsa paylaşabilirseniz sevinirim.

4- Bu daha çok bir öneri talebi aslında
Ben şuanki karakterime "Elven Mithril Set" oluşturmaya çalışıyorum. -1 int penaltısı ve +1 wit Bonusu var
Silah olarakta "Staff Of Mana" - "Mystic Staff" veya "Bone Staff" almayı düşünüyorum sizce nasıl gereksiz bir yatırımmı olur yani devam edeyimmi yoksa birikim yapıp başka silah ve giysi alayım.

5- Nette gezerken Bir yerde Gövde zırhı içine giyilen yani atlet gibi bişi ve Pelerin gördüm yine Armor olarak geçiyor bunlar alınabiliyormu yoksa sadece recipe ile mi yapılıyor veya canavarlardan mı düşüyor.

[Bu mesaj denden tarafından 19 Kasım 2005 11:57 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj denden tarafından 19 Kasım 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...