Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yuh be sahane tarihide cok guzel ayrica.manowara gidemedim buna kesin gitcem.toplanipda gitsek cokda guzel olur(izmir icin) [Bu mesaj Shimone tarafından 13 Ağustos 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 AAAAA şu anda mutlulktan uçuyorun en sonunda insalar izmirin bir cennet oldunu anladır ve geliyolar olayy hemde Haggard geliyoo OOLLLEEYY OLLLEYY :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Şöyle aramızdan sağlam 2-3 takım lideri çıksa da, böyle koyun gibi bizi toplasa bir yerde oraya buraya götürse ne güzel olur di mi ? Pati Haggard Konseri Grubu falan gibi.. Hani.. Bu konseri kaçırmamak olmaz şimdi :)[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 e gidelim hep beraber.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Asis Nasseri (Vokal Gitar) ye sordum ve sağolsun cevapladı.. Dear Lycantroph, We are all very happy to play in Turkey in February 2006. Yours, Asis Birazını kestim.. yazının. Bu yeterli size :)[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Kesme kesme yaz hepsini.. Gaza gelelim, hep beraber gidelim.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Zevkle gidilecek konserlerden biri daha sevgiyle herkesi bekliyoruz..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yıppie sevindim.... Ama önce gidicek birisini bulmak lazım.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 HAGGARDDDD!!! OLEYYY Abi bi Therion birde Haggard konserine gitmek isterdim ikiside geliyor yaaa. (Birde Nigthwish gelse üçlüy tamamlıcaz ama) Paraaaa. işe girmem lazım :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 gidemediğim takdirde üzüleceğim konserlerden biri daha[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 millet izmirdekinin planlarını yapmaya başlayınca uçukladım konseri kaçıracaz diye. istanbul tarafı hangi tarihte bu konserin ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 haggard playback yapıo ve davlu da kolpa diolar. ben bana diyenlerin yalancısıyım yoksa YAŞASIN HAGGARD GELİOOOOOOOOOOO!!!!!!1[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 davulu kolpa nedemek ya davul yerıne balkabagına vurmuyo heralde[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: NightCrawler, 09 Eylül 2005 12:02 tarihinde demiş ki: haggard playback yapıo ve davlu da kolpa diolar. ben bana diyenlerin yalancısıyım yoksa YAŞASIN HAGGARD GELİOOOOOOOOOOO!!!!!!1 Yok öyle bişi söylenti o. Resmi sitede sordular kendisi açıklama yaptı asis'in bütün konserlerimiz %100 canlidir diye.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kesinlikle gidilmeli!istanbul konseri nerde yapılıcak bu ara kaç nerde fln kesinmi hepsi,bide ist konserinde yaş sınırrı varmı,olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 İzmirdekine kimler geliyo isimlerini yazsin baqem ! ona gore eglenırız hep beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben gelicem büyük ihtimal bi terslik olmazsa izmir konserine[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=150162 yukarıdaki konuyu gördükten sonra güncellemem gerektiğini düşündüm inan(a)mayanlar için; http://www.haggard.de/eng/termine/tourdaten.php[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 süper olcak süper şarkıları dinlerken yırtasım geliyo bagrımı canlıyken nolur bilmem pankartla gelcem ben 5 mtre yaklasmayın.danger! diye[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 yer-bilet fiyat-18 yaş sınırı hiç bir bilgi var mı bu üçü hakkında?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Arkadaşlar boşuna izmir planları yapmayın Haggard izmirde sahne almayacak. Premit production mıdır nedir diğer kreator rezaletinden sonra haggard konserini iptal etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Premit production sitesi varmıdır ? Nerden ogrendin oyle bir bilgiyi :( Neyseki Therion iptal edilmedi..Pazar aksamı dort koseyiz.. edit : buldum siteyi ismi hatali aratiyomusum..forum anasayfası [signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..! [Bu mesaj Melkor tarafından 11 Kasım 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Tüh yaa.İzmir de kine gitmeyi düşünüyordum:([signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bende sımdı bı arkadastan duydum eger ızmırden ıstanbula gıdıcek olursa arkadaslar haber versınler otobus kaldıralımda gıdelım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 abi bende izmirde gidicektim ama kahretsin ki gelmiceklermiş. walla sitesi var ben ordan öğrenmiştim ama bulamadım şuan siteyi. bulursan yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar