Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 araba fln bunlar boş işlerr 10 gün sora 18 doluo gidiorum hemen 50cc üstü motor ehliyeti alıorum üni. yi kazanıncada altıma lacivert bi yamaha R1 çekiorum akıorum ortamlara 1000cc lik canavarımla 300km/h yle giderken bi arabaya çarpıp ilk ağaç,telefon direği,b,na bilimum şeyi üzerine çıkıorum...ohh ondan sora belki araba alırım..[hline]Laubalilikten hoşlanmam,ciddiyeti severim, disipline hayranım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 türkiyede sukutırdan geniş motorlu 2 tekerli araç kullanmak, 1000 derecedeki fırına sigaranı yakmak için girmeğe benziyo bence =Pp[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ben sigaramı yakmak için cehnemme bile girerim![hline]Laubalilikten hoşlanmam,ciddiyeti severim, disipline hayranım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ne mutlu sana[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 imzanla çeliştin sanırım[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 çok paran var anladık[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 imzamla çelişmek! ozaman imza deişir bunu daha fazla kaldıramam...[hline]Laubalilikten hoşlanmam,ciddiyeti severim, disipline hayranım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bunları burada anlatmana bi anlam veremedim Jaguar alacam ortamlara akacam eee sonra?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 iide çok para deilki alet 1.el 20 milyar 2.si ise 10 milyar civarında çokmu pahalı bi arabaya göre bence çok daha ii hem çok paramda yok...[hline]Geri sayım başladı:10,9,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 10 milyar senin için az olabilir Ama o para için senelerce çalışan insanlar var.[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 parodn ben snei yanlış anladım kusura bakma[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 hiç önemli deil ben özür dilerim biyerde seni kırdıysam...[hline]Geri sayım başladı:10,9,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 noluyo ya haha[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: Prawler, 06 August 2003 00:53 tarihinde demiş ki: 10 milyar senin için az olabilir Ama o para için senelerce çalışan insanlar var.[hline]mix edebiyat & oyun sitesi acıların çocuğu prawler konuştu...[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ama sen zenginin daha zengin fakirin daha fakir oldugu bir sistem istiyorsan sana karisamayiz *! karambol yaratma amaci guder *[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ulan bana 10 milyar verin varya off elin oğlu zengin biz ne yapalım[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 kermit ne yapacan parayı boşver[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 oha bonepart asırlardım düşündüğüm şeyi dile getirmişsin. Eğer trafikte araç muamelesi görmek istiyorsan, araç gibi davranacaksın. Dakikada sinyalsiz 850 şerit değiştirirken, bırak motoru kaykayın giremeyeceği yerden geçmeye çalışıp sinirleri bozarken iyi... şeytan diyo hafifçe tamponla birinin arka tekerleğini kavuşsun eşek cennetine...[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scorp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bakin arkadaslar turkiyede motorcularin tum haysiyetini tum sayginligini dagitanlar kuryeciler adamlar katil gibi motor kullniyo insanlarin tepkisini cekiyo. Motor kullanan motora gonul veren zaten cooll insandir boyle serit degistirmeler armut armut sagil yolunda 150-170 ler yapmaz yapanlarda fazla barinmaz zaten en fazla 3-4 ay gorururz =) Motor ehliyetim 1 ay a kdr geliyo allah kismet ederse enduro tipi bi motor dusunuyorum chok guzel olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 cool takılanlar chopper ı olanlar genelde,harleyciler felan.Ben aradan geçmeyip te trafiği bekleyen racing kullanıcısı görmedim henüz.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scorp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Agbi geciceksin tabiki zati o trafigi cekmiyim madem motor kullaniyorum bi farkim olsun diyen insansin ama gecmeninde bi adabi var ben bakirköyde incirli yolunda bi olay gordum anlatiyim gidiş ve gelişi ayiran banket varya adam oraya motorla cikmiş ordan gidiyo bende merak ettim ne yapacak takildim bisikletle peşine. Biraz sonra yol su sekilde tek cizgi giderken ---- ----- bi bosluk oldu aha dedim ne yapacak acaba adam gaza yuklendi ordan tek teker gecti tabi millet cevrede cigliklar fln =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar