Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 pre order ettim mustafaarda bissürü quest yaptım refund etmedim ama hala geri gelmedi toow 30 tane mail attım hiçbirindende cevap gelmedi off napıcam amron sen geri getirebildinmi bu sorunu hala yaşayanlar varmı!!!!!!!!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 swg nin bütün mail adreslerinide verirseniz sevinirim...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 refund edeceğim. Yapan varsa tam olarak neler yapabileceğimi yazabilir mi acaba ?[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 +1[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 walla bende olanlar karsisinde apismis ayrica dumur olmus durumdayim...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya of napacam[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya ben napicam :d[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 önce ben konu açmıştım önce ben sen kendi konuna git :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ahahahah kovdun beni cekip gidiyorum bende..istenmedigim yerde durmam : Not : Post Kasiyolar diyicekler simdi :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hem post kasıyo hem de fake:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Empire, 19 Kasım 2005 06:45 tarihinde demiş ki: hem post kasıyo hem de fake:D ahaha :D ben fake'im evet ahaha[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar