Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ya şimdi ben oynuom, bi anda kapanıveriyo bilgisayar, anlamadım bi türlü, fanla alakalı olabilirmi?sonra bi süre açılmıyo ,sonra açılıyo ,bi yardım lütfen[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ne soralım? :) neyse büyük ihtimalle CPU fazla ısınıyor. fan diyorum ben.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Anakart nedir, cpu nedir ? Anakartın cpu ısısı ölçme özelliği varmıdır ? Ne zamandan beri oluo bu olay ? Please more data....[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ehe catin yardım stilinede ayrı bi hastayım yardım etmiyo adamdan yardım istiyo sanki ya ram bozulmuş ya çok ısınıyo ya boardda bir sorun war bozukluk gibi yada cpu fazla ısınıyo (yani fan sışmış)[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Asus felansa board belki cop'dan dolayı kapatıodur makinayı. Tabiki ramda, anakartta (lam bi anakart bi mainboard diom şaşırdım bende ha hehehe) yada cpu ısısında bişiler vardır.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 baba ben bunların hiçbiri olduunu sanmıyorum, direkt ekran kartı diorum, çünkü ekran kartı bazı oyunları kaldırmıo, direkt restart atıo, mesela ben hiç delta force oynayamadım hayatımda nie çünkü 32 mb tnt 2 m 64 pro kartım oyunu oynatmıo, en fazla 15 saniye oynayabilmişimdir.. öle bişi olabilir yani..[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 %91.3 fan derim. Bu istatistiksel veriye nasıl ulaştığımı sormayın meslek sırrı. :p Başıma defalarca geldi bu olay. Hepsi de fan sorunuydu. Eğer fanın durmuyorsa bir süre sonra, o zaman voltajı 0.05 arttırmayı dene. Vcore olarak geçiyordu sanırım bios'ta. Ama fazla arttırma.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 soralım :p hehe what if.. ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ben ram diorum :p marka diilse marka al.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar