Paul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 insan bi süreden özlüyor o heyecan özellikle paul pierce[hline]gti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ne paulu be,lebron james gelmiş sen pierce dan fbahsediyorsun[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 lebron jamese ısınamadım adamda bi hantallık farkettim abi ben paul pierce dersende : en iyi point guard (hot hands)[hline]gti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 paul pierece PG ooo tamam sen nba'i özlesen kaç yazar :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Hakikaten özledim ya... Yok böyle bir heyecan dünyadaki başka bir sporda. Basketbol en zevkli spor bunun da en iyi oynandığı yer NBA olduğuna göre, NBA'in başlamasını istemek farzdır.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 sms yolladım yarın başlatıyorus dediler[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Sağol be dinamik ağabey...[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 25 Ekim ne demek biliyor musun? 3 ay var bea...[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ya öf bu sene öss uykusuz nba gecelerini özleyecem böhühüh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ben bu sene hido nun performansını özellikle merak ediyorum san antonio ya gerekicek bi oyuncuydu kings e sempatim vardı ama napalım artık memo da kendini öne çıkartan bi basket oynamasa da kendinden güzel şeyler bekliyoruz bekleyelim görelim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Alın babalar gibi nbatv yi ertesi gun banttan izleyin hemde uykusuz kalmayın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Bu arada benim gibi greatest game hastasi warsa 76 finali boston phoenix game 4 oneririm(5 te olabilir tam emn degilim) NBA tarihinin en iyi maci secilmistir bu maci kesinlikle izleyin felaket bisiy.. [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 07 August 2003 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Pierce normalde sg dir ama boston da düzgün pg olmadığı için mecbur topu getirip oyun kurmaya çalışıyo zaten boston o yüzden çok başarılı değil (pacers' ı nasıl elediler hala anlayamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gencay Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ya sixers en iyisi[hline]gencaychill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar