Anathema Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 neden sadece death abi hem niye gothic deyil (:[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Jester Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 oha adamlar organize olmus ss almıslar direk :) sadece stye dinleyip de sonra in flamese geçiş grubu diyip ustune bi de linkin park ve korn lu morn lu listeye koyan adam gordum, ben demiyim de kim desin[signature][hline]This is the hour we bring it down. In Flames We Trust
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 peki bana gitarı gürültü yapmak için kullanmayan sözden ziyade müzikal ağırlıklı bol melodili bir grup önerebilirmisiniz marduk dinledimde adamlar sarf gürültü yapıyorlar bence hiçbişi anlamadım yaptıklarından langır lungur gitara vuruyorlarmış gibi geldi[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Jester Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 In Flames (heheyt), Opeth, Dark Tranquillity, Arch Enemy, Soilwork, Hypocrisy, Insomnium, Children of Bodom, Kalmah, Ensiferum bir de death değil ama The Devin Townsend Band ve Novembre.[signature][hline]This is the hour we bring it down. In Flames We Trust
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 eyvallah in flames ile hypocrisy dinlerdim zaten hatta killing art ile carved up'a hastayım sabah akşam dinlerim[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 eternal tears of sorrow var kalmah elemanlarının grubu sonra as i lay dying gayet iyi melodilere sahip hastası oldum son zamanlarda(özellikle frail words collapse),gardenian da iyidir.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 gardenian dağıldı ya ): gerçi çok oldu[signature][hline]In flames we trust.
angband Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bole bi toplantı icin en iyi sey:en yakın death metal grubunun konserinde hep beraber konsere gideriz..[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness...
Darestan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ensiferum viking metal bu arada jester :P şu patidende bi death grubu çıkamadı ya yazıklar olsun. neyse yazın bangır bangır bir grupla karşınızda olacağız efenim =)
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Death Metal = Bloodbath =] dinleyin.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner..
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Hı bak o iyidir işte. Bloodbath=Yıldızlar topluluğu zaten. Bloodbath in vokalinden bahsetmeme gerek yok herhalde.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 eheh senmiydin,şutlamışlardı bi ara ? =)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 vehemence iidir de tüm albümlerini bulamıyorum kaç gündür.[signature][hline]Aslında..
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Derrick Green'e zenci diye önyargıyla yaklaşandan adam olmaz.. Ekşisözlükte öle ciddi ciddi zenciden metalci olmaz diye yorum vardı ya.. Napçan ki dinlemekten başka ya...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Rebelution, 19 Kasım 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Derrick Green'e zenci diye önyargıyla yaklaşandan adam olmaz.. karakter tahlilinide cuk oturtmussun,fal da bakıyomusun?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Selamlar ben de det metal dinliyorum ve çok coolum. Bi halt anlamıyorum ama maksat piyasa değil mi eki eki En sevdiğim det metal grupları: Metallica Linkin park Limp Bizkit Ayrıca İbrahim Tatlıses'in böğürmeli parçalarını da severim. Karanlık sizlerle olsun![signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 19 Kasım 2005 03:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar