Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Death Metal

psezpolnica

Öne çıkan mesajlar

simdi benn linkin parktan başlamassam children of bodom dinleyemezmiyim?çok sityorum c.o.b dinlemeyi ama üüf once uras dur l.p dinle,nerya kadar,çok zahmetli.
blackfake
by safha ne yaaa? lol

[signature][hline]bencede.

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 14 Kasım 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

davul olsun, gitar olsun, bas olsun (kestirmeden rock elementini tasiyan tum enstrumanlar olsun) yeter.bide ascik sert olsun =).ascikta duygu kattikmi tamam iste.bu tarzi seviom ben ne denio buna =P.[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
psezpolnica, 15 Kasım 2005 14:21 tarihinde demiş ki:
vomitory hakkında ne düşünüyosunuz??

Gurubun ismini söylemek keyif vermiyor :p..Bi şöyle Iron Maiden ya da Guns'n Roses gibi ağıza oturmuyor ı ıh olmamış..Dinlemedim ama hiç o ayrı[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackfake, 14 Kasım 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
direk öle dinlerseniz bişyler anlamazsınız yeni gelenler şöle başlasın Linkin Park < Limpbizkit < Korn < Slipknot<İn flames<
Children of bodom ... ben böle geldim bu safhaya hatta ben linkin park dinlerken gurubun adı linkin park deildi phonixes mıydı öle bısydı ılk albumlerının adı linkin park dı ...

in flamesi cobun sağına koymak lazım ya da en iyisi ordan çıkarmak lazım.[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackfake, 14 Kasım 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
direk öle dinlerseniz bişyler anlamazsınız yeni gelenler şöle başlasın Linkin Park < Limpbizkit < Korn < Slipknot<İn flames<
Children of bodom ... ben böle geldim bu safhaya hatta ben linkin park dinlerken gurubun adı linkin park deildi phonixes mıydı öle bısydı ılk albumlerının adı linkin park dı ...

In Flames eşit değildir Soundtrack To Your Escape arkadaşım

bunu BANA bile söylettiniz ya daha bir şey demiyorum[signature][hline]This is the hour we bring it down.
In Flames We Trust
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bende gelisim su sekilde oldu:
Guns and Roses < Iron Maiden < Metallica < Pantera < Sepultura, Napalm Death, Carcass, Dark Tranquillity < sonra birgun Cenk(Pentagram'in bateristi, Besiktas'ta dukkani olan)'ten Van Halen tribute kasedi aldim, o gunden beri 80ler hard'n heavy, hard rock, heavy metal, glam, aor, classic rock, blues, jazz fusion dinliyorum, oncekilerden de Guns ve Maiden kaldi bir tek.
Muzik duygu,ruh hali ve kisilikle alakalidir, hepsi degisir, Dt'nin Projector albumu ciktiginda kosa kosa gidip alan ben 6 yildir 6 kere Dt dinlememisimdir ama gidip de metalden bahsederken linkin' parkla basla dersek olmaz diye dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Djan, 15 Kasım 2005 19:18 tarihinde demiş ki:
Linkin' Park, Korn vesaire dinlemekten gurur duyan ve bunu yeni baslayanlara oneren metalci ilk defa goruyorum.

linkin parktan haz etmem ama KoRn metal deilmi^^.....[signature][hline]Elemental Gral

[Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 16 Kasım 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jester, 15 Kasım 2005 18:52 tarihinde demiş ki:
In Flames eşit değildir Soundtrack To Your Escape arkadaşım

bunu BANA bile söylettiniz ya daha bir şey demiyorum

forum ahalisi aldiniz mi screenshotini? :P[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...