psezpolnica Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 arkadaşlar ben siteye yeni kayıt oldum ve death metal severler biyere toplansa çok iyi olur dye düşündüm..ne dersiniz??[signature][hline]IF YOU THINK DEATH IS DEAD,PERHAPS YOU ARE THE DEAD ONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Önce hoşgeldin. Toplanmak derken ne kastettin?[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu super bi fikir[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hadi toplanalım da toplanıp napcaz? (:[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 butun kızlar toplandık[signature][hline]This is the hour we bring it down. In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 death metali pek sevmem. gotik metal daha kral bence. bide black metal adamların böğürdüğü mantıksız müzikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psezpolnica Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 toplanıp napçaz napçaz..tabiiki death metal kouşçaz:)[signature][hline]IF YOU THINK DEATH IS DEAD,PERHAPS YOU ARE THE DEAD ONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Anladım.Peki ben girmiyeyim sevmem death..inflames rulez =][signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psezpolnica Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya bu arada bence mantıksız tarzı şeyler söyleme zevk meselesi sonuçta..bende gothic sevmem ama laf ta etmem..[signature][hline]IF YOU THINK DEATH IS DEAD,PERHAPS YOU ARE THE DEAD ONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 cenotaph dinleyin arkadasım swarrrm dinleyin gorgasm dinleyin grup önerilerini akerfeldt'ten alın bundan sonra[signature][hline]This is the hour we bring it down. In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psezpolnica Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 haha sen bilirsin:) bence cannibal rulez:)[signature][hline]IF YOU THINK DEATH IS DEAD,PERHAPS YOU ARE THE DEAD ONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psezpolnica Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 cenotaph i en son izmir rock fest necrophagist günü izledim hammer smashed face süper coverladılar[signature][hline]IF YOU THINK DEATH IS DEAD,PERHAPS YOU ARE THE DEAD ONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psezpolnica Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ozaman akerfeldt senden gruplar alalım:)[signature][hline]IF YOU THINK DEATH IS DEAD,PERHAPS YOU ARE THE DEAD ONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 abi death metalciler gelsin konuşalım falan diyon iyi hoşta şimdi herkes dellenir. popçular buraya, rapçiler buraya, hiphopcular buraya, blackçiler buraya, slowcular buraya, klasikseverler buraya, ajdarcılar buraya(?), arabeskçiler felan felan höh yani :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Jester, 13 Kasım 2005 23:57 tarihinde demiş ki: cenotaph dinleyin arkadasım swarrrm dinleyin gorgasm dinleyin grup önerilerini akerfeldt'ten alın bundan sonra aha adam benim kafa çıktı swarrrm - suffer diyorum başka bişi demiyorum[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psezpolnica Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ee napalım sanki toplumun hiçbi kesiminde sınıflaşma yok ta:) kimse kimseye dellenmez dellenenler de nekadar çirkef olduklarını gösterirler bence..[signature][hline]IF YOU THINK DEATH IS DEAD,PERHAPS YOU ARE THE DEAD ONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 du bakalım işallah olmaz bişi yarın ama eğer 87 yeni thread gorursem şaşırmam hehehiehieh :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psezpolnica Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 olmaz olmaz :) çok ta iyimserim baksana hiç ödün vermiyorm hehehehe[signature][hline]IF YOU THINK DEATH IS DEAD,PERHAPS YOU ARE THE DEAD ONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psezpolnica Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 neyse ben şmdi kaçtım death metale devam:)[signature][hline]IF YOU THINK DEATH IS DEAD,PERHAPS YOU ARE THE DEAD ONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hadi bi öneri ben yapayım bari ensiferum bilen biliyodur zaten bilmeyenler de bi denesin (gerçi grup folk yapıyo herkes sevmeyebilir (: )[signature][hline]In flames we trust. [Bu mesaj Revangelis tarafından 14 Kasım 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: the_o_rly_owl, 14 Kasım 2005 00:45 tarihinde demiş ki: ay ne anLIyorsunuz $u metaLden tenekeden yaaaaa laaaaannnnnnnn!!!!! :yapma:[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: psezpolnica, 14 Kasım 2005 00:18 tarihinde demiş ki: neyse ben şmdi kaçtım death metale devam:) iyi guzel de burasi forum, irc degil[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 (bkz: atmosferik y****k metal)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 saat 11 de sınavım var ve çalısmamaya devam edeceğime gore yaziim bari bi iki bişe; [spo1=death falan..]agathodaimon aman amarth arch enemy as hope dies as i lay dying at the gates borknagar carcass centinex dark tranquillity bolt thrower Die Apokalyptischen Reiter(çok kasıo yazması hep c/p yapıom) dismember enslaved entombed(taam pek deil) eternal tears of sorrow fatboy slim(puş dı tempo) gardenian gorefest himinbjorg hypocrisy meshuggah(ben bunların olayını anlamadım ya ama kotu deil çok) nettlethrone(törkiş) neurosis(acaip bi atmosferi var bazı şarkılarında) nightrage novembers doom(yenen doom) my dying bride (" ") novembre opeth orphaned land(oryantaller pek bi) septic flesh seth soilwork the black dahlia murder the crown the haunted in spite(törkiş raki) bloodbath death maudlin of the well[/spo] [spo2=bunlarda benim hayvanlarım]abazagorath asphyx behemoth carpathian forest cryogenic dark angel darkthrone(kathaarian life code çalıyor bunları yazarken) decapitated deeds of flesh deicide demilich deströyer 666 dornenreich emeth enslaved enthroned gorgasm gorgoroth gorguts immolation immortal kataklysm kreator kronos cronos lykathea aflame marduk mayhem necrophagist negura bunget nervecell nihilist origin pestilence rune sacramentum suffocation suidakra graveworm belphegor,sacriversum,aeba(comp albumde dinledim sadece tek sarkılarını ve iyidiler,albumleri nası bilmiyorum) trollheims grott venom ve tabikide SWARRRM(3 "r" ile) [/spo] bide in flames,dela falan var sora bide black eyed peas var benzer klasmanlar olarak falan..[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 iyide my dyind bride death katagorisine alınır mı bilmem daha çok doom ama.. Marduk pure black metal'in efendileri olarak death metal başlığında olmaz.[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar