ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 (bkz: Tadından yinmezz)[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
tazfiona Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 angelina jolie bence[signature][hline]Hayatım boyunca pek çok şey oldum ama ona aşık olmak olabildiğim en güzel şeydi...:)"
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: ovchinnikov, 18 Kasım 2005 18:16 tarihinde demiş ki: sky lopez , Carmen Elektra hehe yok jenna jameson[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kobe tai briana banks alexa rae devon hannah harper jill kelly daha sayiim mi ?[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Marisa Tomei.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kate winslet , gwyneth paltrow , charlize theron , winona ryder falan. aktörlerden ise ; keanu reeves , johnny depp,viggo mortensen fílan.[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide..
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Kuşum Aydın[signature][hline]...Peh..
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 [spo1=Sandra Bullock][/spo] [spo2=Nicole Kidman][/spo] [spo3=Catherine Zeta Jones][/spo] belki yaşlandılar ama hala hepsini seviyorum hem ii birer oyuncu hemde hayallerimin ilk üç kadını :-)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hayallerde tek bir sey olur zannediordum ornegin: hayallerimin kadini. hayallerimin 3 kadini hımmmm acgozluluk =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Öne çıkan mesajlar