Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Amerika'da her şeye dava açıyolar zaten; alakalı alakasız. Yumurta da felaket patlıyo mikrodalgada.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mark tavsiye ederim. Hemencecik siliyo. (Reklamda görmüştüm.)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
nba Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 sucuk patlatmayıda ilk defa duydum lol nasıl bir his[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği [Bu mesaj nba tarafından 08 Kasım 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yemek ismi gibi. sucuk patlatma[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bende sosisleri mikro dalgaya koyuyorum sisio sonra bi yerden delinio ama patladigini gormedim :lol:
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Cok oyanrsan patlar tabi :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 patlayamayan sucuk istiyoruz[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 sucuk istedi canım ekmek arası yapacam.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 aman dikkat et patlamasın[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bide cif kutusu koy kapağını açmadan, çözücüyü aç temizlenir o kendi kendine.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yok ya burda yılların tecrübesi var sucuk manyağıyım ben tabi siz nerden biliceksiniz :p zaten ciğ koyacam :D[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hmm aklıma geldide walkmöan webcam gibi cihazlar koyup kaçsak nolur o fırına[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 müzikli fırın olur. sucuklar dans eşliğinde patlar :p[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 -aman dikkat et oğlum patlamasın sucuk -dur anne patlıycak şimdi nol- BAM - aaaUAüüöiÖÖÖAAHHHH sucuğun içine barut koyup donduracaksın sonra mikrodalgaya offfff :D Artık eylemlerde polislere donmuş sucuk fırlatalım haHAHAHAHAHAHAA yarıldım :D:D:D [signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... [Bu mesaj KahnX tarafından 08 Kasım 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Padi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Lonely, 06 Kasım 2005 21:08 tarihinde demiş ki: kendi kendini imha tuşuna filan bastın heralde? :-) geçmiş olsun.. azuhahahahhahusdhaushdbjkwbhılasduasdhushnjkchxzujch *!annem bana şaşkınlık içinde bakar*[signature][hline]May The "K" Be With You
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hahahahahahaha[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ziyan olmuş sucuk.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Hh okudukça tekrardan gülüorum =][signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner..
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kim up ladı bunu bak yine sucuk istedi canım... kalmamış :([signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aa bizde var ama hayvanlığın lüzumu yok karnım tok şuanda yoksa değilmi. neyse ben bi düşüneeyim[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Şu donunu çözmek olayı çok komikti ya..Adam "buzunu çözmek" dio millet "donunu soymak" diye anlıodu hhha =][signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner..
sughnuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 might busters ta annatıodu valaa adamlar..edim ve jeymi örnekli örnekli,,bu budur bu da bu dur ,su patlar, seker patlar diye,,,
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 getir sen o sucuklari saka dukkanina "patlayan sucuk geldi" diyip koyalim, iyi para kirariz =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Öne çıkan mesajlar