Murk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Sizleri biraz daha seviyeli konuşmaya davet ediyorum! (Kavga çıkarma taktiği...)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Kar da yürüyüp izini belli etmiyeceksin. Kasma kastıkça sıra sana gelecek lay lay lom[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Kocero, 05 Kasım 2005 12:30 tarihinde demiş ki: post kasılmaz post doğulur... ne alaka be kardesım :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 12 günde 552 küsür mesaj kasmışsın farkındamısın ?????? günlük 46 mesaj lol tabii [signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com [Bu mesaj thug_life tarafından 08 Kasım 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Queen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ben de dah ayrıntılısını yapmıştım ama silinmişti bi zamanlar. Ama post kasmam zaten. Aha[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Şimdi ben LoL deyince post mu kasmış oldum? :-O Biraz kasayım o zamansa. LoL LoL LoL LoL LoL LoL LoL [signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. [Bu mesaj CaNNi tarafından 08 Kasım 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 .[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 aha kastım[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: thug_life, 08 Kasım 2005 16:02 tarihinde demiş ki: 12 günde 552 küsür mesaj kasmışsın farkındamısın ?????? günlük 46 mesaj lol tabii Günlük atılması gereken mesaj miktarı nedir?[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre..
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kendine yakışan[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ben gevezeyim LöL.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre..
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ne olmuş buraya? Anam anam dağılmış ortalık[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
mutos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 en guzel post kasma taktigi tum bolumleri acıp hepsinden bi guzel konu bulup "evet,tabiki,vadaa" demektir bence 30 bolum mu var alın size kafadan 30 post :)
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ben daha güzel bir yöntem biliyorum bir kere. Ama yinede başarılı bir tutorial. * emin adımlarla post kasmaya gider *[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 LoL = Laughing Out Loudly = Yüksek sesle gülmek/Kopmak/Yarılmak.. Tabi kullanmak iyi deil, ingilizce işte.. ben de kullanırım ama okunuşu komik gelio ondan.Hatta ben LöL derim.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad..
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 en güzelini unutmuşsunuz kedidir kedi :D hehehehehehe[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 +1[signature][hline]GM gören masum Player!! Koçum benim!! Zergling Şeytana uyan kaybeder aslan !!! Fazla zıplama arkana yaslan !!! Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı...
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bide gayet güzel bi espri olan "hedehödö insanın kendine yakışanı giymesidir" espriside iyi bir post kasma tekniğidir... Kullanmaktan çekinmeyiniz:D Ancak en kolay post kasma yeri yeni gelenlerdir, oraya girin böyle bisürü mrb, hojgelmijimmm, selammm, laylaylom ben geldim diye topikler vardır, hepsine gir meraba de selam de baya bi kasarsın:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
angband Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ahhanda post'cular ortaya cıkar simdi..[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness...
dogan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 +1[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Monster a.k.a Dogan
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: angband, 17 Kasım 2005 06:22 tarihinde demiş ki: ahhanda post'cular ortaya cıkar simdi.. Nası yani? Niye çıksınlarki?Hem çıkçaklarda noolcak LoL Your skill in Posting have been increased by 0.1 Yehuu gain geldi[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 sabrina seninde az kalmis 1000'e bastir sende :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Öne çıkan mesajlar