Batilc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 gecen ayki level da oıkumustum bugun cıkcaktı, alan vs.. olursa yorumlara baslayalım:) ?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hönk ? yok öyle bişiy hatta bahsettiğin level duruyor yanımda onda da yok? rome total war ile karıştırıyor olmayasın ?[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yok be abı du bak, age of 3 yazıyo agustos 2004 un yüklenio kısmında... haaa ama 23 kasım 2004 de cıkıyomus:) yanlıs alarm... ne farkeder en azından oyun hakkında bilgi sahibi olalım threadden; bilinen bilinmeyen neler var...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 23 kasım 2004 yazıyor levelda?[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Olm hiçbirinizde yok mu Agustos 2004 sayısı levelin??? sayı 91 sayfa 008 bet on soldierın altındaki yuklenior kısmının ilk satırında Age Of Empires III-Strateji-23 Kasım 2004-erteleme beklemiyoruz yazıyooo[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yok öyle bişiy abi alla alla ağustos level a bakıyorum yok onu geçtim gamespot da bile yok siz kesin rome total war ile karıştırdınız..[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 evet varmış.o kadar yazıyor sadece.ilginç.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 şöyle bir sorun var ki netten bi aratırsan görürsün oyun hakkında en ufak bi bilgi yok, çıkan siteler mythology öncesine hitaben yazmışlar oyun age of 3 diye çıkacak diye. gamespot da bile yok diyorum. level 1 satır bilgi geçmiş, bu kadar yakın tarihte çıkacak böyle ünlü bir oyun hakkında neden hiçbir yerde bi bilgi yok bunu açıklayabilio musun veya bişey linkleyebilio musun[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 burada bile birşey yok. hatta bunların hepsini geçtim microsoft un ve ensemble studios un sitesinde bile yazmıyor 3 diye birşey. Age of Mythology: The Titans var mytho nun genişleme pakedi olarak en son çıkan.. günümüz pazarlama stratejisine göre bu tarz işlerde süpriz olmaz, açıklanır, içeriği bi nebze süpriz olabilir.demek istiyorum ki 3 hafta sonra çıkacak diye bomba oyunun süprizi olmaz, kimse o riske girmez. Level ın boşa yazdığını sanmıyorum ama olay nedir şahsen anlayamadım/bulamadım.[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 (bkz: level'in ipiyle kuyuya inilmez)[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 level ın eylül sayısında da yok gibin..
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ulan acayip heveslenmiştim topice atlarken peh
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yalandır o zaman basım hatası işte fazla odaklanmamak lazım[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 buradada aoe3 den bahsediliyor.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 nasil ya ne resim var ne de hebele ilginc daha böyle bir oyun cıkmayacagına inanıyorum o ayrı ne bu fallout mu sanki[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 - Release date: - PC: 26 Nov 2004 - Related Newsarticles: No related newsitems - No official website - No related articles - No related previews - No related reviews - Related Pressreleases: No related pressreleases bu kadar bilgi levelın tek satırında da mevcut.[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 abi oyunun cıkmasına ne kalmış yahu... kac ay kine kesin bişiler koyardıalr[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Etos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Demek ki Level gördüğü haberleri aynen copy/paste yapıp dergiye koyuyor. Oyun piyasasından biraz haberdar olan biri bu kadar beklenen bir oyunun hiçbir açıklama yapılmadan çıkarılmayacağını bilir. Microsoft geçenlerde Age 3 ve bir iki oyun daha dışında bütün PC oyun projelerini iptal ettiğini duyurdu. Bu da demeke oluyor ki Age 3 çıkacak. Ama en erken tarih olarak gelecek yılın sonlarına doğru bekliyorum.
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 walla ilginç levelın eylul ayında da var agustozda da , simdi daha eski levellara bakcam (ama onlar yokki:) ) walla noldugu hakkında hicbi fikrim yok hatta bende acaip şaşırdım gorunce dedm heralde yannış yazdılar gecen ay ama bu ay da olmazkine. zaten hic bi yerde duyurusuna rastlamadım... farkındaysanız ertelenme beklenmiyo yazıyo... yanlız su var: boyle bi durumu c/p lemesi icin saglam bi kaynak gerekir gidip de www.hebelemuratsuperoyuncu.com gibi bi siteden alınmıs degildir. ama saglam bi kaynak olsaydı biz de bulurduk... e bu durumda???[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 24 değil 26 diye biliyorum.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 O kadar yakınsa çıkış tarihi bişiler çıtlatılması lazım. İşte böyle olcak sistem şu devletler var gibisinden[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Pardon link yazmışsınız.. [Bu mesaj rexx tarafından 20 Eylül 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Patik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 arcane amma agrasıf adamsın sen ya ? Herseye bı kılıf uyduruyorsun.Ustelık bolumde gorevlısın.ama ortamı her zaman gerıyorsun.
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 dobe. bolum baskani agresif olmayacak diye bi kural yok biir. agresif oldugunu nerden cikardin ikiiii :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 biri levelı keklemiş :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Öne çıkan mesajlar