Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangısı???????

ares20

Öne çıkan mesajlar

sızce makına muhendıslıgı mı ınsana daha ıyı karıyer saglar yoksa endustri muhendıslıgi mı? bunu sormakta aslında gec kaldım puanım ikisinede yetıyodu ve ben makına muh. sectım sızce yanlıs mı yaptım? (ayrıca makına muhendıslıgınde hıc kız yok...........)
Sosyal ağlarda paylaş

En temel mühendislik dalıdır makina mühendisliği iyi bi makina mühendisine her yerde her zaman ihtiyaç vardır.
Endüstri muhendisliği
Biraz daha sayısal yoğunluktan arındırılmış sosyal dersler arttırılmış bi bölümdür gereklidir ama olmazsa olmaz değildir.
Biraz daha moda bi bölüm bence ve moda geçicidir.
Elektronik-Makina-Bilgisayar-Elektrik :tup:[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

bence yetenegine bakar, insan neyi seviyorsa onda basarılı olur, ama ikisini de seviyorsan iyi bir universitenin makine bölümünü oku derim ben[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

ünin gazi olduğu için makina derim tabiki ama üniveristyesine bakar..

boğaziçinin endüstrsine puanın yetip makinasını seçersen kafa yemeyi hak ediosun demektir:)[signature][hline]hadi diyelim toz pembe yaşıyorum,koz bende biçimi takılıyorum,
bozukluklarımı cebimde taşıyorum.
Saygım senin o..pun olsun kaygım benim aşkım
Sosyal ağlarda paylaş

5-6 yıl once endst.muh onü cok acık diyolardı.. kac yıl hecti daha acılmadı tabi hangi bolumde olursan ol ne kadar avantajlı oldugunu kendini geliştirebildiğin zaman anlarsın[signature][hline]Biyoloji dersinden...
- Hocam, peniste kemik var mıdır?
+ Yok kızım sana öyle gelmiş.

DN 41
Sosyal ağlarda paylaş

Mesleği seçerken hangısınde karıyer yapacagından ote hangısınde zevkle calısabılırım kavramını benımsemek daha ıyı olur.Eger Turkıye'de sıralamada en ustlerde yeralan 3-4 unıversıteden herhangıbırınde ıkı bolumdende cıktıgında karıyer yaparsın ama ot gıbı okuyarak degıl..[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malik, 15 Kasım 2005 11:13 tarihinde demiş ki:
boğaziçinin endüstrsine puanın yetip makinasını seçersen kafa yemeyi hak ediosun demektir:)
BU 2.erkekten bildiriorum... cok dooru bi tesbit. arkadasa soledim(end de) "sadece puan acısından dusunmus o arkadas" gibi mantıklı bi yorum getirdi.haqqaten ya cok farklı ikisi. inşallah istediini seçmiş bulunuyosundur.[signature][hline]pazi snajper !