duende Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben kayita gittigimde adam 2 numara istedi 1. ve 2. olarak 1.ye babaminkimi benimkimi veriiyim? dedim seninkini ver dedi mesajlar bana geldi :D adamin tecrübesizligine geldi :D[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 babamın hattı kapandı yeni numarası su diyip kendi numaranı ver bizim ark yaptı onu oluo[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 babanın telefonundan lan bidaha bana derslere ilgli mesaj atmayın laaaan diye mesaj at :)[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: codename_curse, 18 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki: babanın telefonundan lan bidaha bana derslere ilgli mesaj atmayın laaaan diye mesaj at :) en hızlı çözüm bu esasında:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: nuki, 16 Kasım 2005 21:47 tarihinde demiş ki: en paratiği babanın telefonununa gelen mesajları kendine yönlendirdir (ericsonalrda oluyor nokia ları bilmiyorum) valla 2mizinde telefon nokia olurmu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar