MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 la ilgili wallpaper skin bilmemne pok püsür bulabileceğim bi site(ler) verirmüsünüz?[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!!
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ha köpek bu.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!!
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 retriever olabilir salladim ben de :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 retriever doğrusu, sly-1'in dediği gibi kendi köpeğimin resmini yollardım ama olmaz, kıskanırım hem zaten scan'leyememde[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 yoo beyaz ve açık kahverengide olabilir benim karamel rengi o ayrı konu[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 yok öle bişi ana rengi budur falan diye motoru satan biri varmış galiba bi thread'ine bak istersen ;)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 kemer country'de oturuyorum, burda yaklaşık 200 tane falan golden retriever var 20-30 tane falan altın renkli zor vardır[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 meph cıftlestırırsen hbr ımız olsun ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Goldenretrieverlar çok komik lan bi tane bi arkadaşın vardı bizim kediden kaçıyodu( bizimkide kedi diil kuzu kadar aslında)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 benimki çiftleşmek için gitti 4-5 gün kaldı, anlamamışın bayan köpekle ne yapıcağını oyun oynamışlar bütün gün :)) bu arada benim köpek ayağa kalkınca 1.60 falan oluyor en az, yani sırf ebatı kedileri korkutmaya yetiyor, gerçi kendisi çok oyun canlısı olduğundan kedilerlede oynuyor ama :))[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 benım dalmacyalı wardı daha 1 aylıkken dısılerın ustune atlıyo manyaq tam abazaydı ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar