KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bir düşünün; Ema Apla'nın terlikleri olmasaydi Yada Zed'in avatari cansiz bir imge olsaydi Fedaykin Amerikan aşığı olsaydı, Nefr'in yorumları olmasa, ya Kermith'le biz kardeş olsaydık! Neler olurdu bi düşünün varsa aklınıza gelen paylaşın...[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ya ben olmasaydım[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Yüreğimde sevgi olsaydı.. Kalbim pır pır atsaydı.. ÖSS olmasaydı...[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Absolut, 08 August 2003 17:38 tarihinde demiş ki: Ya ben olmasaydım[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Onu düşünmek bile istemiyorum ondan yazmadım :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Prawler, 08 August 2003 17:39 tarihinde demiş ki: Yüreğimde sevgi olsaydı.. Kalbim pır pır atsaydı.. ÖSS olmasaydı...[hline]mix edebiyat & oyun sitesi way praw? oss ? hıc yakıstıramadım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 işte aslında orda daha güzel olurdu demek istedim[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 "god was one of us" yazcan sanmıstım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 o geyik oldu artik :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 if the war could be over tomorrow isn't it worth that fighting for isn't it woth that dying for HİAAAA böle korkunç şeyler sölemeyin bize :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 every system has built on another system if one fails, so must the other ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Birde cana can katan o sevdan olmasa.. Sevdan olmasa. Ah bu hayat çekilmez. Ah bu hayat çekilmez. Sen olmasan canım. Ah bu çile çekilmez.(Bu şarkı kimindi acubaaaa??)[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 What if i was an apple?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 08 August 2003 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 oy oy nerelere gidioz böle gidelim anasını satiim de ya benzin biterse ya benzin olmsaydı ya ben bu kadar igrenç olmasaydım.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Keşke topici açmasaydın.Ah ah. :D[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 murat, dağıttın bi pati darbesiyle paticiği =P millet saçmaladı heha[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 sınırları zorlayın o zaman ya ben bu topici açmasaydım hep sınırlı kalırdık :P bak ema apla terlik atar birazdan geliriz kendimize.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ya karıncalar olmasaydı Karınca yiyenler aç kalırdı, ölürlerdi zaten o zaman karınca yiyende denmezdi onlara ne denirdi bilemiyorum. Bişiyiyecekamayiyeceğiniyiyemeyen hayvanı genelde bi batında 2 yavru yaparlar. Derdi herhalde Discovery Channel. Farkedildiği üzere tatilimin başlamasına 15 dakka kala gayet ilginç bir ruh haline gelebiliyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 08 August 2003 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hı hı ewt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 eheh adam mutlu tabi tatil falan ohhh şimdi asıl bomba ya abso tatile gidemeseydi :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Yetti dayanamadım resmi olarak 12 dakika kala kaçıyorum artık. Ya kaçmasaydım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 dimek öle sen de bizi bırakıosun :) ii tatiller.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ii tatiller ama yada ya... neye hadi git sen eheh[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 paticik olmasaydı... nihahah tatil mi ? resmi olarak 41 dakka sonra yazlığa gidiyorum havuza girecem.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 sende git sende ohh herkez bide ben tatile gitsem yada ben tatile gidebilseydim neler olurdu allahımm.... *!System Malfunction*[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 what if... "resmi olarak tatile gitmek de ilginç, noter denmi tasdikletiyoz?" şeklinde espri yapmasaydım? :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar