Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 değil bence[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Sabrina, 17 Kasım 2005 20:33 tarihinde demiş ki: O zmn kalan %10 lar birbirini bulsun işallah hh. ya dalga geçme net sayı vermedk heralde yaklaşık yani esneme payı var=)[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 gercekten oyle[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yada %90 lar layıklarını bulsun kalan saglar bizimdir :D[signature][hline]Power is Everything [Bu mesaj AzureSlayer tarafından 17 Kasım 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 benim çevremde değil o zaman...öylesi de yokmu var ama kızlar daha tehlikeli[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 kızların da erkeklerın de tehlıkelısı war bence duygusallık konusunda da kız erkek ayrımı yappmak yersız kişiden kişiye değişirr ben de duygusalım ama olmasaydım keskeee[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! I lie inside myself for hours and watchmy purple sky fly over me... zorda kaldığım tüm zamanlarda yalnızlığım sensinn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 evet insanı rakibe karşı çok zayıflaştıryo dimi..hele erkek oldnmu afedersnz maymun oluosn resmen offf..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben duygusuz kesimine giriyorum mesela...[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: fede, 17 Kasım 2005 17:49 tarihinde demiş ki: Bence öyle kızların çoğu duygusuz. Erkekler duygularını çok belli ediyo ya da.. Siz ne dersiniz ? +1[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: fede, 17 Kasım 2005 17:49 tarihinde demiş ki: Bence öyle kızların çoğu duygusuz. Erkekler duygularını çok belli ediyo ya da.. Siz ne dersiniz ? ya kişisine göre değişiyo ama dediğin doğru gibi çoğu duygusuz![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 erkekler daha duygusaldır[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Mavi, 17 Kasım 2005 18:07 tarihinde demiş ki: Erkeklerin yapısı dayanışma gibi olaylara uygun değildir. Yani bayanlar gibi hadi toplanalım dedikodu yapalım, erkekler hakkında konusalım tarzı düşünceler bana göre uygun değil. yani erkekler biraraya geldiklerinde "karşı cins" muhabbetleri dönmez mi? pek inanılası değil sanki =][signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 az olur. çok kısa olur genelde. . ister inan ister inanma. =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 erkekler ( en azından benim tanıdığım erkeklerin hepsi ) darbe yediği kızlar hakkında lan o.. zaten o bırak dediğini duymadım. Demek istediğim aslında bu da değildi ilk başta Erkekler bazı şeyler daha yoğun yaşıyolar kızlardan. Bi erkek bi kızdan daha sırılsıklam aşık olabiliyo mesela böyle[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yani doru demissin yani asık arkadasların rakı sofrasında bana anlattıklarını sülediklerini bi ben bilirim insanın ici parcalanıo[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuef Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 değildir kızlar çok ayrıntıya takılırlar erkekler kaybetceklerini anlıcakları zaman duygusallaşırlar...:D[signature][hline]şüphe duymadığım tek şey daima şüphe duyacağımdır {: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 erkekler daha duygusal gorunur cunku di$a vururlar... ama kizlar iclerinde yasarlar ve genelde kiz grubu,erkek dostlari disinda baska kimseye belli etmesler... ve bu yzden kislar duygusuz gorunur.. ancak daha cok duygusal olup ve daha cok aci cekip daha cok aglarlar..;)[signature][hline][b]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- [b]hep aglardm ben sen uyurken.. hep saklandin sen kendi dunyana.. affet nefret ettim senden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Erkekler daha duygusaldır dicem de bana göre.Deişio ya vurdumduymazı da var duygusalı da var.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fisher Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 evet sabrina duygusuzuda var hemde cok duygusuz ama yine seviyoruz o insanı ben bıktım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ben yine düşünüorum acaba duygusal biriyle miyim diye tekrar.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 dışa vuruyoruz işte napalım! bide kız muhabbeti fazla dönmez 3 erkek ya da daha fazlası varsa ortamda! çünkü insan sevdiğinin konuşulmasını istemez o ortamda! çok sevdiği arklarıda olsa istemez kıskanır belki! belki de ben böyleyim yane![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fisher Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bazen tanrım niye benim karsima cikardin bu insanı diom arkadaslar ben aşığım ama korkuyorum cok severken bazen nefret edip unutmak istiyorum bana yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 benimde yardıma ihtiyacım var ama sana söyleyebileceğim şeyler de var! bence sevgini hakediyosa sevmeye devam et! hakedip etmediğine sen karar vereceksin! içinde çöz bunu ilk önce! bana sorarsan sen çözdün mü diye ben henüz çözemedim![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 duygu bile kız ismi iken bize duygusallık düşmez. yada duygu bir kız olduguna göre bizde duygusalız :-) şu ana kadar çok fazla büyük bir duygu yogunlugu yaşamadım. bu arada ahhh duygu ahhh[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 topiği açan arkadaşa katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar