AKI Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 cok dmg mi yiom :S 45 dd var ustumde :) genelde malice , torment vs.vs. ile geziom ondan sana ole gelmistir :p
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ne bilim seni gördügüm zaman dalıyorum genelde damage yiyosun diye belki ben yanlış hatırlıyorumdur[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
AKI Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 :)[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 69 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 herşey iyi hoş en çok hoşuma gidende forraziye minor basman sondaki trchrisde güzel olmuş:D[signature][hline]holigun returns
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Boş yorum yapmamak lazım...Daha iyisini yaparım diyosanız buyrun yapın gösterin bizde helal diyelim! Yoksa burda boşa konuşup sinir bozmak kırıcı laflar söylemek yersiz![signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Milo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 git cz ye yap pk nı çek gel görelim..[signature][hline]K.Mltn
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Haydaa bikere ben diesdeyim bu birr... Sen benim lafımı nerenden binliyon bu ikii? Ben murtazanın oyununa kötü dediysen buyur ondan daha iyisini çek getir bizde helal diyelim dedim sen bana meydan okuyosun bu üüçç... ok?[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Gülüyorum sadece. ;)[signature][hline]**** **
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Murtaza kardesim senin PK ne isine git worm kes sen :D bende gelirim benim imam ile healler ayrica malice atarim . Baksana ortam elit yüzlerce ogreten adam kayniyor.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Milo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 agaa assasian plss[signature][hline]K.Mltn
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 valla kim nederse desin pk yı adam babalar gibi yapıo..daha geçen hafta rica ettim arkaya troll spota gidemiodum mage'ler prieslar kapatmıştı kırmadı beni tek tek hepsini kesti yolumu açtı..murtaza abi sen salla abi macro yapsanda yapmasanda süpersin.ha bazıları derki yalakalık yapıo alakası yok eger adam işini iyi yapıosa övmek yalakalık mı ?hayır tabiki.. go go go pk more :Pp[signature][hline]server:Ares Level 62 %10--artık level kasıyorum---- Elemental lord Np:90k+ Clan:Owned_By
eXe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Combo'na hastım kaldım murtaza cok guzel yapıosun ya.Harbiden diyorum.[signature][hline]seT By eXe
AKI Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 movie basladıgında rush yaparken mage kendıne 1920 atıyoya oraya dıkkat etmemıstım :D cok komık[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 70 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez
Leeroy_Jenkins Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sizde Warriordan Rouge geçseydiniz.İlk baslarda oyle combolar yapardınız gittikçe güzelleşir takma kafana..
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 murtaza banam inoru o kadar hızlı basmayı öğretirmisin yapmadığım tek şey o[signature][hline]holigun returns
Milo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 parmagını skilin üstüne koy bas cek bas cek bunu hızlı hızlı yap :-)[signature][hline]K.Mltn
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 milo bunu yapmayın artık komik değil yani neyse kısa bi süre içinde düzelicek buraları[signature][hline]holigun returns
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 mouse sağ tuş a alırsan minor u hızlı basabilirsin[signature][hline]Class:Priest Level:65 Clan:KittiesT_T Np:450k+
Milo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 murtaza nın farklı bir cevap vercegini zannetmiyorum[signature][hline]K.Mltn
vktk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ahh ahh ne günlerdi, ben 2 tane lvl 62 warrioru solo alırım diye strom değil mi bu :) rogu bırada, kalda burada. arkadaşlar bırakın bu boş işleri ya blizzard > k2[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse® Lvl: 63 Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: forrazzi, 14 Kasım 2005 11:32 tarihinde demiş ki: mouse sağ tuş a alırsan minor u hızlı basabilirsin teşekkürler forrazzi[signature][hline]holigun returns
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 minoru sağ tuşa al ctrl + sağ tuş bas[signature][hline]<#>[/b]Candyman<#>[/b]
Joey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Murtaza, 12 Kasım 2005 17:00 tarihinde demiş ki: Bi yanlışlık eseri eski topic silindi. Çözemedim tam. Neyse, linkleri tekrar veriim. Bu link'den FileFront' daki dosyayı çekebilirsiniz Bu linkten ise RapidShare' deki dosyayı çekebilirsiniz. Hangisi daha kolayınıza geliyorsa. Videomuz 42 MB olup, 8 dakika civarı süreye sahip. NYchris, Forrazzi, Den_kano_mpanio partysinin PK hadisesini içeriyor. Teşekkürler... =) emeğine sağlık +rep :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 142.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yeni izledim gerçekten izlerken zevk aldım... abi işte böyle olmalı attacker sadece kendini düşünmemeli dönüp pristta minor basmasınıda bilmedi yada prsita vurana vurmasını bilmeli.[signature][hline] Jayna
Öne çıkan mesajlar